Snoop Dogg, Crip Ya Enthusiasm Şarkısını NFT Temalı Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsanevi rapçi Snoop Dogg, 19. stüdyo albümü Bacc on Death Row’un yayınlanmasından sekiz ay sonra yeni şarkısıyla piyasaya döndü. Snoop Dogg, Crip Ya Enthusiasm adlı şarkısına dayanan NFT temalı bir video yayınladı. Bunu yapmak için Web3 Astro Project ile iş birliği yaptı. İş birliği, hayranların müzik videosu varlıklarına NFT olarak erişmesine izin vermektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Snoop Dogg Şarkının Tasarımını Web3 Şirketi Astro’ya Emanet Etti!

Videonun çekildiği dijital ortamın arkasında Astro projesi bulunuyor. Gösterinin kahramanı Larry David’e dayanan Snoop’un avatarıyla Curb Your Enthusiasm tema şarkısı tasarlanmıştır. Video, sanatçının çarpışmadan önce bir polis arabasının arkasından sürmesiyle başlamaktadır. Daha sonra üzerinde yalnızca NFT sahiplerinin bulunduğu bir işaret olan donut dükkanına gitmektedir. Ayrıca bu dükkanda, Death Row’daki eski bir etiket arkadaşı olan Tupac ile buluşur.

Videonun yayınlanmasıyla Astro, hayranlara bir sürpriz yaptı. Astro, çeşitli animasyonlu 3D karakterler gibi video varlıklarına erişmek için dijital anahtarlar olarak kullanılabilen 11.111 dijital donut piyasaya sürdü. Katılımcılar için işleri kolaylaştıran şirket, donut sahiplerine müzik videosunu oluşturmak için kullanılan Unreal Engine’i kullanarak kendi sahnelerini ve animasyonlarını oluşturma konusunda rehberlik eden eğitimler yayınlamıştır.

Astro, bir kullanıcının platforma katıldığında oluşturmayı öğrendiği ilk şeyi öğretmek için, erişim anahtarı olarak görselleri kullanmayı tercih etmiştir. Donutlar geçen hafta OpenSea’de işlem görmeye başladı. O zamandan itibaren yaklaşık 0,333 ETH işlem hacmine sahip. Bu parçanın oluşturulduğu zaman itibariyle 0,084 ETH (111 dolar) karşılığında bir donut basılabilmektedir. Ayrıca şimdiye kadar basılmış yaklaşık 288 NFT bulunuyor.

Sanatçı ve Gala Music NFT Oluşturdu!

Snoop Dogg albümünü yayınladıktan sonra, sanatçı ve Gala Müzik, hayranların bireysel şarkıları dijital koleksiyon olarak satın alabilecekleri ayrı bir NFT koleksiyonu başlatmıştır. Şarkının NFT’leri OpenSea’de yaklaşık 1.118 dolara satılmaktadır. Bu da yaklaşık olarak 0,8 ETH’ye denk geliyor.

NFT’ler piyasaya sürüldüklerinden bu yana 1,2 milyon doların üzerinde işlem hacmine ulaştı. Astro ile iş birliği, dijital varlıkların büyük savunucularından olan Snoop için Web3’e yapılan bir destektir. Snoop, Bored Ape Yacht Club gibi çeşitli NFT projelerinde yer almaktadır. Ayrıca Sandbox’ta sanal bir araziye sahiptir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Snoop Dogg, Crip Ya Enthusiasm Şarkısını NFT Temalı Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!