Shopify kullanıcıları artık Tezos NFT’lerine erişebilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos blokzinciri, Shopify kullanıcılarının Taco’nun NFT sadakat programı aracılığıyla Tezos’un NFT’lerine erişmesine izin vermek için Web3 otomasyon platformu Taco ile ortaklık kurdu. E-ticaret devi, gün geçtikçe Web3 etkileşimleri isteyen markalar için aranan bir seçenek haline geliyor.

TheTaco uygulaması, ayrıca markaların, müşterilerle etkileşimi artırmak adına NFT’ler gibi Web3 çözümlerini entegre etmesine ve Shopify gibi e-ticaret platformlarının bu hizmetleri trader’larına sunmak için uygulamanın eklentilerini kullanmasına olanak sağlıyor.

NFT sadakat programları, markaların tüketicilerle olan bağlarını güçlendirmelerinin yanı sıra müşteri katılımını artırmalarına yardımcı olur. Tezos NFT’lerinin son entegrasyonu, blokzincirinin sadık müşterileri özel teklifler, indirimler ve deneyimlerle ödüllendirmek için NFT’lerini kullanmasına yardımcı olacak.

Shopify satıcıları, bu entegrasyonla beraber artık müşterilerle etkileşim kurmak ve genişleyen Tezos NFT topluluğuna bağlanmak için yeni bir yönteme sahip oldu.

Shopify, haziran ayının başlarında tüketiciye bağlan girişimi kapsamında Tokengate adlı yeni bir ödül sistemini duyurmuştu. Tokengate, belirli ticari ortakların NFT paydaşları için özel ürünler sunmasına izin verdi. E-ticaret devi ayrıca Bitcoin ve Lightning ödemelerini platformuna ilk entegre eden şirketler arasındaydı.

Uygun fiyatlı NFT basımına ve düşük işlem ücretlerine eklenen Tezos’un enerji verimli mimarisi, dünyanın her yerinden çeşitli NFT sanatçılarının yanı sıra koleksiyoncuları ve içerik oluşturucuları topluluklarını kendine çekti. Tezos’un yüksek enerji verimliliği, blokzinciri NFT entegrasyonu için aranan bir platform haline getirdi. Oyun devi Ubisoft, 2021’in sonuna doğru oyun ödülleri için Tezos NFT’lerini entegre etmişti.

Hisse İspatı (PoS) blokzinciri Tezos, yükselen NFT pazarı sayesinde zincir içi aktivitede ve akıllı sözleşme işlemlerinde önemli bir artış kaydetti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shopify kullanıcıları artık Tezos NFT’lerine erişebilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!