Flipkart, Metaverse’te Öğe Satın Alınmasına Olanak Sağlayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Walmart destekli Hintli e-ticaret devi Flipkart, müşterilerinin bir Metaverse ortamında satın alma deneyimi yaşamalarını sağlamak için pilot uygulama başlattı. Şirket, birçok markanın kendi alışveriş deneyimlerini sunabileceği Flipverse adlı kendi Metaverse’ünü duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Flipkart Flipverse’yi Duyurdu!

Hindistan merkezli en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Flipkart, kendi Metaverse satın alma deneyimini duyurdu. Flipverse olarak adlandırılan bu Metaverse, müşterilerin akıllı telefonları aracılığıyla sanal bir mağazada fiziksel olarak bulunuyormuş gibi satın alma deneyimi yaşamalarına olanak sağlayacak.

Şirkete göre deneyim, alışveriş deneyimine oyunlaştırma ekledi. Ayrıca sadakat puanları getirmek istenmektedir. Müşterilerin pilot programın parçası olmak için halihazırda imzalamış olan farklı markalardan token kazanmasına imkan sağlanacaktır. Ayrıca kullanıcılar, dijital koleksiyonlar toplayabilecektir.

Yeni platformu oluşturmak için Flipkart, Metaverse deneyimini hazırlamak üzere Polygon merkezli bir firma olan eDAO ile bir ortaklık kurdu. Şirket, Puma, Noise, Nivea, Lavie, Tokyo Talkies, Campus, VIP, Ajmal Perfumes ve Himalaya gibi kendi özel deneyimlerini yaratan firmalarla çalışmaktadır. Ayrıca Flipkart’ın Metaverse’ünde stantlarını sunabilecek birçok önemli ortağın katılımı an itibariyle başlatılmıştır.

Flipkart’ın bir yöneticisi girişim hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘buradaki fikir, milyonlarca kullanıcının Flipverse deneyimini yaşamasını sağlamak. Ayrıca alışveriş geleceğinin kapılarını açmak. On beş yıl önce, Web2 tabanlı ticareti başlatan ilk Hint şirketiydik. Ayrıca bugün Web3 ticaretini başlatan ilk şirket olduğumuzu hissediyorum’ dedi.

Metaverse Alışveriş Alışkanlıklarını Değiştirecek!

Metaverse’te alışveriş deneyimleri şimdiye kadar oldukça sınırlıdır. Ancak bu yıl yeniden ortaya çıkan 2017 videosunda, varsayımsal bir Walmart temalı Metaverse’te satın almaların nasıl yapılacağına dair bir örnek gösteren Flipkart ve Polygon, gelecekte bunun için büyük bir fırsat olduğuna inanmaktadır. Bu video genel olarak bir tür sanal alışveriş deneyimini içermektedir. Flipkart’ın yüzde 72’sine sahip olan Walmart, eylül ayında Roblox evreninde ilk Metaverse girişimini gerçekleştirdi. Ayrıca Walmart Land ve Walmart’s Universe of Play adlı iki deneyimi başlattı.

Polygon Web3 alanında genel olarak, etkileşimler üzerine yoğunlaşmaktadır. Birçok projeyle ortaklık başlatan kurum, son dönmede Metaverse üzerine yeni girişimlere destek vermektedir. Birçok finansman turnada destek veren kuruluş, yeni ortaklıklarıyla bu durumlara güç veriyor. Metaverse girişimleri genel olarak artış yaşamaya devam etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Flipkart, Metaverse’te Öğe Satın Alınmasına Olanak Sağlayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!