Singapur, İlk Yerel Metaverse’ü Xctualyfe Platformunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkeler arasında yerel Metaverse projelerinin büyümesi, sanal ekosistemin genişlemesine yardımcı olmaktadır. Xctualyfe platformunun lansmanı ile Singapur, kendi yerel Metaverse’ünü kurarak diğer ülkelerin arasına katılmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Singapur Xctualyfe Metaverse Dünyasını Kullanıma Sundu!

Geliştiricilere göre Xctuality Metaverse projesi, kullanıcıların dünyanın her yerinden başkalarıyla bağlantı kurabileceği sınırsız bir sanal dünyadır. Ayrıca Xctualyfe, ziyaretçilere Metaverse ortamında heyecan verici bir macera yaşatmayı hedeflemektedir. Bunun için özel olarak tasarlanmış ve iyi yapılandırılmış bir sanal ekosistem olarak tanıtılmıştır.

Xctulyfe’nin geliştirilmesi iki yıldan fazla sürdü. Ayrıca bu aşamada geliştiriciler sanatsal değerlerini sergileyerek yaratıcılıklarını ortaya koydu. Yılın başında Xctuality, Kampong Glam’i Xctulyfe’nin tasarımında da göstererek kullanıcıların sanal gerçeklik cihazlarını denemelerine olanak tanıdı.

Kampong Glam deneyinden sonra, Xctuality’nin kayda değer sanal deneyim girişimleri yayınlamasıyla diğer projeler de bunu izlemiştir. Ayrıca platform, Singapur Ulusal Gün Geçit Törenini (NDP) anmak için bir sanal ortam geliştirmiştir. Ziyaretçiler, başkalarıyla etkileşim kurmak ve ödüller kazanmak için Xctulyfe’deki NDP etkinliğine katılabilmektedir.

Xctualyfe’deki kullanıcılar, Metaverse evlerinde, 20 kişiye kadar bir araya gelmek için özel alan inşa edebilmektedir. Ayrıca biraz eğlenmek için konaklamak mümkündür. Bununla birlikte geliştiriciler, diğer oyunlaştırılmış özellikleri ve etkinlikleri entegre etmeyi amaçlamaktadır. Xctualyfe henüz bitmiş bir proje değildir. Geliştirmeler devam etmektedir. Metaverse platformu, dünya çapındaki sanal toplulukları birbirine bağlamak için yenilikleri ve sürükleyici teknolojiyi birleştirir.

Singapur Asya’da Web3’e Öncülük Etmek İstiyor!

Singapur, Temmuz 2022’de Asya’nın ilk Metaverse tabanlı Blockchain ve Web3 zirvesine ev sahipliği yaptı. Asya’nın gelecek vaat eden Blockchain, Metaverse ve Web3 platformlarının çoğu bu etkinliğe katılmıştır. Konferans, uluslararası yatırımcıların yeni pazarlara yönelmeye devam etmesiyle bölgenin dijital ekonomideki potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Daha da önemlisi, forum Singapur’un fütürist hayallerini, ikonik Zouk binasını sergileyen bir yer olarak inşa edilmiştir.

Singapur, Asya’nın dijital ortama geçişine öncülük etmek istiyor. Ayrıca konferans, ülkenin Güneydoğu Asya’nın teknoloji merkezi olmaya hazır olduğunu gösteriyor. Bu nedenle Singapur, Web3, Metaverse, NFT ve Blockchain teknolojisinin gerçek tanımını desteklemeyi hedeflemektedir. Bir başka gelişmede, Singapur’un önde gelen finans kuruluşu DBS Bank’tan gelmiştir. DBS Bank, geçen ay The Sandbox ile iş birliği içinde bankacılık operasyonlarını Metaverse’e taşımıştır. Ortaklık ile bankacılık devi, sanal ekosistemdeki operasyonlarını DBS BetterWorld’te gerçekleştirmektedir. Ayrıca Metaverse deneyimi müşterilere, Sandbox platformu ile etkileşim kurmaları için başka bir fırsat sunar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Singapur, İlk Yerel Metaverse’ü Xctualyfe Platformunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!