Dapper Labs’den AB yaptırımlardan etkilenen kullanıcılara yönelik yeni hamle

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler NFT platformu Dapper Labs, Avrupa Birliği’nin (AB) Rusya’ya yönelik yaptırımlarından etkilenen kullanıcıların NBA Top Shot, NFL All Day ve UFC Strike NFT’lerini Dapper cüzdanlarından bir Blocto cüzdanına taşımalarına izin vermeye başladı. Platform, yaptırımların açıklanmasının ardından yaptırımlardan etkilenen kullanıcılar için NFT çekme dahil tüm işlemleri dondurmuştu.  

Şirket ayrıca, Rusya ile bağlantılı hesapları kısıtlamaya yönelik daha önce yaptığı hamlenin Dapper Labs’e yapılan ödemeleri işleyen ödeme altyapısı şirketi Circle’ın yönlendirmesiyle alınmış bir karar olduğuna işaret etti. Aktarılan detaylara göre; müşteri fonlarının yönetimini elinde bulunduran Circle, yaptırımlar sonrası Dapper Labs’den ivedilikle aksiyon almasını istedi. Bu nedenle Dapper Labs, Circle’ın talimatlarına uymak ve Rusya ile bağlantılı hesapları askıya almak zorunda kaldı. Şirket, bu hesapların hiçbirini tamamen kapatmadığının da altını çizdi.  

Popüler NFT platformu ayrıca, topluluğun güvenliğine öncelik verdiği için hızla Circle’ın talimatlarıyla uyumlu bir aksiyon aldığına işaret etti.  

Crypto.com ve Blockchain.com da Rusya bağlantılı hesapları kısıtlamıştı 

Paylaşılan diğer bilgilere göre; Dapper Labs, kanunların izin verdiği ölçüde kullanıcılarına destek vermeye ve hesap sahipleri için çözüm üretmeye çalışıyor. Bu kapsamda, kullanıcıların NFT’lerini Dapper Labs dışına taşımasını mümkün kılmak için alternatif NFT saklama çözümleri oluşturuluyor. 

Öte yandan; Blockchain.com ve Crypto.com da AB yaptırımları nedeniyle, geçen hafta kullanıcılarına Rusya ile bağlantılı hesapları kısıtladıklarını bildiren e-postalar yollamıştı. Blockchain.com’un, fonların başka bir platforma taşınabilmesi için kullanıcılara süre tanıyacağı belirtilmişti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dapper Labs’den AB yaptırımlardan etkilenen kullanıcılara yönelik yeni hamle
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!