Bank of America, Kriptoya Yeniden Yatırım Yapmak İçin En İyi Zamanı Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasası kasvetli bir ekonomik görünümden muzdarip. Ancak Bank of America Corporation tarafından yakın zamanda yapılan bir ankete göre, kripto piyasası dibe vurmuş olabilir. Çeşitli Hedge fon yöneticilerini içeren anket, 2023’ün başlarında güçlü bir hisse senedi rallisinin başlayabileceğini ortaya koyuyor. Bu nedenle, yeniden yatırım yapmak için en iyi zaman olabilir.

Bloomberg’e göre anket, borsanın “tam teslimiyet” elde ettiğine inanıyor. Diğer stratejistler, dibe 2023’ün başlarında ulaşılabileceğine inanıyor.

Bank of America’nın ABD’li baş stratejisti, anketin tam makro kapitülasyon, yatırımcı kapitülasyonu ve politika kapitülasyonunun başlangıcını güçlü bir şekilde işaret ettiğine inanıyor.

Kripto Piyasası Neden Mücadele Ediyor?

Piyasa, genel borsa ile güçlü bir korelasyon gösteriyor. Beta, bir varlığın daha geniş pazarla ne kadar güçlü korelasyon gösterdiğinin ölçüsüdür. Coinbase Research’e göre, kripto pazarının betası 2’dir, bu da daha geniş pazardan iki kat daha fazla fiyat hareketi sergilediği anlamına gelir. Bu nedenle, teknoloji hisseleri ve teknoloji odaklı NASDAQ 100 ile güçlü bir korelasyon gösteriyor.

Bu korelasyon nedeniyle, piyasa büyük bir satış yaşıyor. Federal Rezerv, şişirilmiş bilançosunu boşaltmakla meşgul. Ayrıca, niceliksel sıkılaştırma ve faiz artırımları borsada düşüşe neden oldu. Fed, faiz oranlarını art arda dört kez 75 baz puan artırdı. Son TÜFE ve ÜFE verileri, başka bir mega zammı hemen hemen tespit etti.

Ancak uzmanlar, Fed’in küresel finansal istikrarı korumak için kendi ekseni etrafında dönmesi gerekip gerekmediğini merak etmeye başlıyor. Durgunluk, deflasyon ve stagflasyon korkuları önemli ölçüde arttı. Bank of America anketi ayrıca Federal Rezerv’in 2023’ün başlarında dönmesini bekliyor.

Anket, piyasa likiditesinin önemli ölçüde bozulduğuna ve borsanın yatırımcı karamsarlığına doğru bir şekilde işaret ettiğine inanıyor.

Yatırım Yapmanın En İyi Zamanı

Bank of America, 2023’ün ilk yarısında güçlü bir hisse senedi rallisinin başlayacağına inanıyor. Ancak kripto ve piyasa uzmanı Florian Grummes, kripto kışının bir buçuk yıl daha sürebileceğine inanıyor.

Bank of America, Kriptoya Yeniden Yatırım Yapmak İçin En İyi Zamanı Açıkladı!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Haftada %8 Düştü, Daha Ne Kadar Düşebilir?
Piyasa Analiz: MATIC %7 Yükselirken Bitcoin 20 bin Doları Zorluyor!
Piyasa Analiz: Ripple (XRP), Kripto Piyasası Durgunlaşırken Haftada %12 Düştü!
Uniswap (UNI) Yine 6 Doların Üzerine Çıktı, Bu Hafta 7 Dolara Yükselebilir mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bank of America, Kriptoya Yeniden Yatırım Yapmak İçin En İyi Zamanı Açıkladı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bank of America, Kriptoya Yeniden Yatırım Yapmak İçin En İyi Zamanı Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!