Bitcoin 19 Bin Dolarda Dururken, Cardano (ADA) Hafta İçerisinde %13 Düştü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Çalışma haftasının sonunda artan hareketliliğin ardından, Bitcoin sakinleşti ve 19.000 dolarda sabit kaldı.

Geçen hafta HT neredeyse %80 artarken, ADA yaklaşık %13 düştü.

Çoğu altcoin de şu anda oldukça durgun. Yine de haftalık ölçekte, Huobi Token gibi bazı belirgin kazananlar ve Cardano gibi kaybedenler var.

Bitcoin 19 Bin Dolarda Sakin

Perşembe günü açıklanan en son ABD enflasyon rakamları -% 8.2 kripto piyasalarında son zamanlarda kaybedilen oynaklığın bir kısmını geri getirerek, Bitcoin’i 19.000 $’dan birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 18.200 $’ a itti.

Varlık sıçrayıp saatler içinde neredeyse 2.000 $ hızla fırladığı için bu sadece bir başlangıçtı. Bu, bir haftadan beri ilk kez fiyatın 20.000 dolara yükselmesine neden oldu.

Ancak ayılar bu noktada varlıklarını hatırlattı ve BTC’yi bir kez daha güneye sürdü. Red, Cuma günü Wall Street’teki büyük kayıplarla birlikte geldi ve Bitcoin’i 19.000 dolara düşürdü. O zamandan beri, kripto para birimi nispeten sabit kaldı ve bu çizginin hemen kuzeyinde yer alıyor.

Düne benzer şekilde, piyasa değeri 370 milyar doların altına düştü ve alternatif madeni paralar üzerindeki hakimiyeti %40’ta.

Bitcoinbitcoin 19 bin dolarda dururken, cardano (ada) hafta i̇çerisinde %13 düştü! 3

ADA’nın Haftalık Kayıpları

Altcoinler, çalışma haftasının sonunda benzer Rollercoaster’lardan geçti, ancak hafta sonunun başlangıcı küçük fiyat hareketlerini beraberinde getirdi.

Ethereum %1’den daha az düştü, ancak varlık hala 1.300 doların altında. Binance Coin, Ripple ve Solana, günlük ölçekte benzer yüzdelerle geri çekildi.

Cardano 24 saatlik bir ölçekte biraz yeşilde olsa da, ADA aslında geçen hafta %13’ten fazla düştü. Bu nedenle, 0,4 doların altında mücadele ediyor.

Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu bir günde %1’e kadar yükselirken, dünün en iyi performansı gösteren Tron şimdi %3 geri çekildi.

Genel olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri, CoinMarketCap’te 920 milyar doların hemen altında aynı noktada kaldı.

Bitcoinbitcoin 19 bin dolarda dururken, cardano (ada) hafta i̇çerisinde %13 düştü! 4

Bitcoin 19 Bin Dolarda Dururken, Cardano (ADA) Hafta İçerisinde %13 Düştü!
Cardano (ADA) Kritik Seviyede, Peki Nasıl Performans Gösterecek?
İşte Yatırımcıların Chainlink’e (LINK) Yönelmesinin Asıl Sebebi!
Hisse Senedi Düşüşlerinden Sonra, Bitcoin 20 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Reddedildi!
14 Ekim Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL)

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 19 Bin Dolarda Dururken, Cardano (ADA) Hafta İçerisinde %13 Düştü! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 19 Bin Dolarda Dururken, Cardano (ADA) Hafta İçerisinde %13 Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!