Yuga Labs Projesi Meebits, Sandbox Metaverse’te!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Yuga Labs projesi Meebits, The Sandbox Metaverse ile anlaştı. Geçtiğimiz gün Sandbox resmi olarak, Meebits sahiplerinin NFT’lerini avatar olarak kullanabileceklerini açıkladı. Ayrıca NFT sahiplerine Sandbox Metaverse’te var olabileceklerini ve avatarlarını kullanabileceklerini duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Meebits NFT, Sandbox Metaverse’te!

Sandbox bu ortaklığı Twitter aracılığıyla duyurdu. Duyuruda, ‘MeebitsNFT’ler Sandbox’a giriyor! Artık SandboxAlphaS3’ü Meebit Avatarınız olarak oynayabilirsiniz! Hemen gelin!’ yazıldı. Bu ortaklık Web3’ün birlikte çalışabilir ruhunu vurgulamayı hedeflemektedir.

The Sandbox, popüler NFT koleksiyonlarıyla birçok kez iş birliği gerçekleştirmiştir. Meebits NFT, Sandbox Metaverse’e dahil edilecek olan 19. NFT koleksiyonudur. Diğer yüksek profilli ortaklıklar arasında Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen, Alec Monopoly’s MetaMuseum ve Paris Hilton’s Malibu Mansion yer almaktadır. Ek olarak, birkaç ay önce The Sandbox, başka bir Yuga Labs projesi olan Bored Ape Yacht Club’ı ekosistemine dahil etmiştir. Ayrıca şirket 22 Ağustos’ta, her Ape’nin tüm versiyonlarının Metaverse’üne dahil edildiğini duyurmuştur. Bu nedenle gerçekleşen Meebits iş birliği, Sandbox’ın Yuga Labs ile ilişkisini genişletmesi olarak yorumlanmıştır.

Sandbox Kullanıcı Sayısını Arttırmayı Hedefliyor!

Son raporlara göre, Sandbox’ın 616 günlük aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Ayrıca diğer popüler Metaverse Decentraland’ın 379 aktif kullanıcıya sahip olduğu bildirilmiştir. Bununla birlikte, her iki Metaverse’ün de 1,2 milyar doların üzerinde bir piyasa değerlemesi vardır. Bu nedenle, Meebits NFT gibi popüler NFT projeleriyle iş birliği, kullanıcı katılımını ve günlük aktif kullanıcı sayısını artırabilir.

Sandbox’ın, günlük 54,1 milyon aktif kullanıcısı olan Roblox gibi popüler Web2 oyunlarına kıyasla günlük etkileşimi oldukça zayıftır. Bunun nedeni olarak, Metaverse ekosisteminin henüz emekleme aşamasında olması gösterilmektedir. Ayrıca birçok insan hala Metaverse’ü sadece yatırım olarak görmektedir. Bunun sebebi, Metaverse değerlemelerinin bir zamanlar çok hızlı artış yaşamasıdır. Yatırımcılar bu Metaverse dünyalarını, kullanmaya başlarsa sahip olduklarının değerlenmesi muhtemeldir. Bir alanın popülerliği oldukça önemlidir. Bu nedenle yatırımcılar yatırımlarını desteklemelidir.

Decentraland Kullanıcı Sayısında Problemler Yaşıyor!

DappRadar izleme istatistikleri, Decentraland Metaverse’te son dönemde yalnızca 42 aktif kullanıcı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Ancak Decentraland, rakamları yalanlamıştır. Son istatistiklere yanıt veren kuruluş, kendi istatistiklerini ve verilerini sunduklarını açıklamıştır.

DappRadar’dan gelen veriler herkesi şaşkına çevirmiştir. Ayrıca Decentraland Metaverse’üne yatırım yapmak isteyen şirketler geri adım atmıştır. NFT’leri, sanal araziyi ve Metaverse teknolojisini birleştiren Metaverse şirketi, 1 milyar doların üzerinde bir değere sahiptir. Ancak istatistikler doğruysa bu değerlemeler kesinlikle değişecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yuga Labs Projesi Meebits, Sandbox Metaverse’te!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!