Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasa değeri dün kısaca 900 milyar doların altına düştü, ancak bugünün kazanımları bu çizgiyi geri kazanmasına yardımcı oldu.

Bitcoin, bir ticaret gününün bir Rollercoaster’ından geçti ve 20.000 dolara kadar geri çekilmeden önce 18.000 doların civarına düştü.

Çoğu altcoin, Ripple, MATIC ve UNI’nin beğenilerinden çok sayıda etkileyici kazanımla günlük ölçekte yeşilde iyi durumda.

Bitcoin’in Hareketliliği Geri Döndü

Bitcoin, arka arkaya birkaç gün boyunca 19.000 ila 20.000 dolar arasında dar bir aralıkta sessizce duruyordu. Ancak dün ABD’nin son TÜFE rakamlarını açıklamasıyla bu eğilimin değişeceğine dair beklentiler vardı.

Rakamlar ortaya çıktığında, yıllık enflasyonu %8,2’ye çıkaran BTC, gerçekten de gelişmiş fiyat hareketleriyle tepki verdi. Birkaç dakika içinde, kripto para birimi yeni bir yerel dip noktası olarak 18.200 doların altına düştü.

Ancak saatler sonra saldırıya geçti ve neredeyse 2.000 dolar fırladı. Böylece, bir hafta içinde ilk kez 20.000 dolara dokundu. Bununla birlikte, ayılar bu hareketi durdurdu ve varlığı bir kez daha güneye itti. Şu an itibariyle, Bitcoin bir kez daha 19.500 dolar civarında duruyor.

Piyasa değeri 375 milyar dolara geri döndü ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti haftalardır ilk kez %40’ın kuzeyinde.

Bitcoinbitcoin, tüfe kaynaklı hareketliliğin ortasında 3 haftanın en düşük seviyesine düştükten sonra 20 bin doları hedefliyor! 3

Altcoinler Bir Kez Daha Yeşile Bürünüyor

Alternatif madeni paralar dün benzer bir hareketlilik yaşadı, ancak çoğu şu anda günlük ölçekte yeşilde.

TÜFE duyurusunun ardından Ethereum 1.200 dolara ve altına düştü, ancak %3.5’lik bir artış ETH’yi 1.300 doların üzerine geri itti. Cardano dün en zayıf performans gösterenler arasındaydı ancak bir miktar toparlandı ve şimdi 0,4$’a yakın işlem görüyor.

Binance Coin, Tron ve Dogecoin bir günde %5’e kadar arttı. Ripple (%9), Solana (%5,5), Polkadot (%5,3), Shiba Inu (%7,3), Avalanche (%6,7) ve MATIC (%10) daha fazla kazanç sağlıyor.

En son finansman turunu takiben, Uniswap’ın yerel tokeni %13 arttı ve 6 doların oldukça üzerinde.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri dün kısaca 900 milyar doların altına düştü. Ancak, metrik tekrar yükseldi ve şu anda 935 milyar dolar.

Bitcoinbitcoin, tüfe kaynaklı hareketliliğin ortasında 3 haftanın en düşük seviyesine düştükten sonra 20 bin doları hedefliyor! 4

Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!
Uniswap Labs 165 Milyon Dolarlık Bağış Kampanyası Elde Ettiğinden UNI %6 Arttı!
Solana Fiyat Analizi: Ayılar Kontrolü Ele Aldıktan Sonra SOL %10 Düştü, Sırada 26 Dolara Düşüş mü Var?
Piyasa Analiz: Kripto Piyasası Tekrar Bir Kötü Gün Daha Yaşarken Cardano (ADA) %9 Düştü!
Bitcoin 19-20 Bin Dolar Aralığını Ne Zaman Kıracak? Uzman Analist Açıklıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, TÜFE Kaynaklı Hareketliliğin Ortasında 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştükten Sonra 20 bin Doları Hedefliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!