Arcane Research: Kripto piyasalarını yüksek dalgalanma bekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin gibi kripto para, analiste göre haftalar süren düşük dalgalanma döneminin ardından sert fiyat değişiklikleri gösterebilirler.

Bitcoin (BTC) gibi kripto para, analiste göre haftalar süren düşük dalgalanma döneminin ardından sert fiyat değişiklikleri gösterebilirler.

Arcane Research analisti Vetle Lunde, kripto para piyasalarındaki mevcut koşulların, son dönemlerdeki düşük dalgalanma ve yüksek kaldıraç nedeniyle “dalgalanmada patlamaya yol açabileceğini” söyledi.

Lunder, kripto türev piyasasındaki kaldıraç bolluğuna dikkat çekerken, Bitcoin’in ise son birkaç haftayı 19.000 dolar civarında geçirdiğini belirtti.

Kripto alım satımında kaldıraç, sürekli swap gibi sözleşmeler ile normalde edilebilecek olandan çok daha büyük kârlar elde edebilmek için borç varlık kullanmayı ifade ediyor. Arcane’e göre, Bitcoin sürekli vadeli sözleşmelerinin BTC cinsinden açık pozisyon değeri, 11 Ekim itibarıyla 500.000’e yaklaştı. Bitcoin yatay seyrederken, kaldıraç parabolik bir büyüme göstermeyi sürdürüyor.

Bitcoin sürekli swap sözleşmelerinin açık pozisyonları. Kaynak: Laevitas/Arcane Research

Lunde, kısa ve orta vadede dalgalanmada artış beklerken, kesin bir fiyat hareketi tahmini ise yapamıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arcane Research: Kripto piyasalarını yüksek dalgalanma bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!