Decentraland Metaverse Müzik Festivali Kasım Ayında Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland, büyük ölçüde başarılı olan Metaverse Müzik Festivali girişiminin ikincisini duyurdu. 10-13 Kasım tarihleri ​​arasında Metaverse, Web3 müziğinin en iyi yeteneklerinden bazılarını içeren 4 günlük bir müzik festivali düzenlemeye hazırlanmaktadır. Etkinliğe herkes ücretsizdir bir şekilde katılabilecektir. Ayrıca etkinlik bilet veya VR gözlüğü gerektirmemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Decentraland Metaverse Müzik Festivali!

Geçen yıl Decentraland’ın Metaverse Müzik Festivali (MVMF), bazı Web3 süper yıldızlarının bir araya getirdi. Bunu yaparak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ayrıca Meta sahneyi süsleyen 3Lau, Alison Wonderland, Deadmau5 ve Paris Hilton gibi Web3 yeteneklerinin performansları büyük beğeni topladı. Festival, airdroplar, POAP’ler, eşantiyonlar, sanal moda ve daha birçok deneyime yer vermesiyle müzik performanslarının ötesine ulaştı. Festivalin ilk sürümü, Metaverse’ün en kapsamlı Metaverse deneyimlerinden biri olarak kaydedildi.

Bu yıl Decentraland, daha da yüksek hedeflere sahiptir. Resmi kadro henüz açıklanmamasına rağmen, etkinliğin hatırlanması gereken bir hafta sonu olacağı açıklanmıştır. Ayrıca açıklamalarına göre etkinlik, Web3 ve müzik ile ilgili her şey için doğru yer olacaktır. Geçen yıl yaptıkları tüm yükseltmeler ve yeniliklerle Decentraland, şimdiye kadarki en büyük deneyimin gerçekleşmesini beklemektedir.

Decentraland, Son Dönemde Aktif Kullanıcı Problemleriyle Uğraşıyor!

DappRadar izleme istatistikleri Decentraland’ta son 24 saatte yalnızca 42 aktif kullanıcı olduğunu ortaya çıkardı. Ancak Decentraland, rakamları yanlış bilgi olarak reddetti. Ayrıca doğru bilgi için daha fazla sayıda kullanıcıyı yedekleyen kendi istatistiklerini ve verilerini sunduklarını açıkladı.

DappRadar’dan gelen veriler herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca Decentraland Metaverse’üne yatırım yapmak isteyen şirketlerde endişe uyandırdı. NFT’leri, sanal araziyi ve Metaverse teknolojisini birleştiren Metaverse şirketi, 1 milyar doların üzerinde bir değere sahip. Ancak istatistikler doğruysa bu değerlemeler tehlikeyle karşı karşıyadır. Özellikle, aktif kullanıcıların Decentraland’ın kripto para birimi MANA’yı kullanarak oyun içi harcama yaptığı bilinmektedir. Bu düşük kullanıcı sayısı, bu işlemlerin çok az gerçekleştiğini belirlemiştir. Bu da projenin geleceği bakımından büyük bir tehlikeye işaret etmektedir.

Decentraland, bu düşük kullanıcı iddialarını yalanlamıştır. Bir tweet’te Decentraland, aktif günlük kullanıcı sayısını çevreleyen tartışmalar hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, ‘son zamanlarda, Decentraland’ın aktif kullanıcı sayısı hakkında çok fazla yanlış bilgi bulunmaktadır. Ayrıca bazı web siteleri yalnızca belirli akıllı sözleşme işlemlerini takip ederek yorum yapıyor. Ancak bu yanlış bir veridir’ yazıldı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland Metaverse Müzik Festivali Kasım Ayında Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!