Avrupa’daki Bitcoin ATM’leri Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ATM’lerinin sayısı dünya genelinde artmaya devam ediyor. Dünya çapında kripto para birimlerinin popülaritesi artmaya devam ederken, küresel olarak kurulu kripto para ATM’lerinin büyüme oranı da artış göstermeye devam ediyor.

Avrupa’daki Bitcoin ATM’lerinin Sayısı Artıyor

Coin ATM Radar verilerine göre; Avrupa’daki Bitcoin ATM‘lerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Söz konusu bu rakam, bugün itibariyle 1.459’a ulaşmış durumda. Yani bu sayıdan hareketle Bitcoin ATM kurulumlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi.

Avrupa’da Bitcoin ATM’lerinin kullanımı artıyor. Özellikle bu konuda Yunanistan ön planda gibi gözüküyor. Ülkenin kullanımda yaklaşık 64 ATM’si mevcut. Yunanistan’ın oldukça aktif bir kripto topluluğu olduğunu belirtmekte fayda var.

İlginizi çekebilir: Valkyrie Funds, Bitcoin Bilanço ETF’sini Kapatıyor

Ayrıca belirtmek gerekirse Amerika Birleşik Devletleri de 33.779 ATM ile açık ara en fazla Bitcoin ATM kurulumuna sahip olan ülkeler arasında yer alıyor. Kanada ise 2.541 ATM ile onu takip ediyor.

Son olarak bu hafta en çok tartışılan başlıklardan biri Avrupa Birliği’nin üzerinde çalıştığı MiCA düzenlemeleri oldu. Kısa süre önce AB’nin ekonomik bölümünden onay aldı ve bu yıl içinde bir parlamento oturumunda nihai bir oylama görecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avrupa’daki Bitcoin ATM’leri Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!