Argo Blockchain, eylülde ürettiği Bitcoin miktarını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto madenciliği şirketi Argo Blockchain, eylül ayında 215 Bitcoin veya Bitcoin’e eş değer kripto para ürettiğini açıkladı. Ağustos ayında söz konusu miktar, 235 Bitcoin seviyesindeydi.

Kripto para madenciliği şirketi Argo Blockchain, kısa bir süre önce eylül ayında ürettiği Bitcoin miktarını açıkladı. Şirket, geçen ay boyunca toplam 215 Bitcoin veya Bitcoin’e eş değer kripto para ürettiğini ifade etti. Ağustos ayında bu miktar, 235 Bitcoin seviyesindeydi. Yaşanan düşüşün, eylül ayında ağ zorluğunda yaşanan yüzde 12’lik artış ve yükselen enerji maliyetlerinden kaynakalandığı ifade edildi. Artan elektrik maliyetleri, geçen ay Teksas’taki Helios tesisinde operasyonların kısıtlanmasına neden olmuştu.  

Öte yandan; şirket, 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle rezervinde toplam 512 Bitcoin bulunduğuna işaret ediyor. Bu Bitcoin’lerin 167’sinin, Bitcoin eş değeri kripto paralar olduğu belirtiliyor. Argo Blockchain ayrıca, eylül ayında madencilik operasyonlarından yaklaşık 4,1 milyon dolar gelir elde ettiğini söylüyor. Bu gelirin, ağustos ayında 4,8 milyon dolar seviyesinde olduğu da biliniyor. 

Argo Blockchain, yakın zamanda bilançosunu güçlendirmek için yeni bir yol haritası çizmişti

Şirket CEO’su Peter Wall ise artan enerji maliyetleri ve belirsiz piyasa koşullarına rağmen Argo Blockchain’in Helios’daki operasyonlarını büyütme planlarını uygulamaya devam ettiğine işaret etti.  

Argo Blockchain ayrıca, yakın zamanda Bitcoin’in değer kaybı yaşaması ve enerji maliyetlerinin artmasına bağlı olarak kripto para madenciliği koşullarının zorlu bir hale gelmesi nedeniyle bilançosunu güçlendirmek için yeni bir yol haritası çizdiğini açıklamıştı. Şirket, plan kapsamında 6,8 milyon dolar nakit gelir karşılığında 3 bin 400 madencilik makinesini satacağına işaret etmişti. Bununla birlikte, yapılan stratejik iş birliği aracılığıyla bir yatırımcıdan yaklaşık 27 milyon dolar fon alınacağı dile getirilmişti. Duyurunun ardından şirket hisseleri, yüzde 15’e yakın değer kaybederek 32 dolar seviyesine gerilemişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Argo Blockchain, eylülde ürettiği Bitcoin miktarını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!