Mythical Games, Ekosisteme Özel ERC-20 Token’ını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mythical Games, Ubisoft ve Animoca da dahil olmak üzere 21’den fazla şirketle ortaklık yaptığını duyurdu. Ortaklık, yeni ERC-20 token’ı Mythos (MYTH) ile Web3 oyununu merkezden uzaklaştırmayı amaçlamaktadır. Ayrıca oyun ve Web3 şirketinin CEO’su John Linden, Mythical Games’in yeterince Web3 olmamakla suçlandığını iddia etmektedir. Bu suçlamaların ardından bir değişiklik yaratmaya karar verilmiştir. 2020’de Mythical Games, Blankos Block Party’yi piyasaya sürdü. Ayrıca şimdi Mythos Vakfı, token ve DAO kullanarak bir oyun ekosistemi oluşturmak için çalışmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Mythical Games, Mythos Vakfını Duyurdu!

Mythos Vakfı, yeni oyuncuların ve geliştiricilerin oyun ekosistemine girişinin önündeki engelleri azaltmayı hedeflemektedir. Ancak bu yalnızca Ubisoft , Krafton, Netmarble, Kakao Games, Com2uS ve CM Games gibi Web3 oyunlarındaki büyük oyuncuları içeren ortaklarının desteğiyle mümkün olacaktır. Ayrıca Mythos Vakfı, E-spor ve FaZe Clan, Gen.G, Talon ve EVOS gibi loncalarla ortaklık kurmuştur.

Diğer ortakları arasında Animoca Brands, Klaytyn ve Hadean gibi Web3 markaları bulunmaktadır. Bu markalarla beraber güçlü bir takım kurulmuştur. Sadece bu değil Mythos Vakfı, bir dizi ilk grup danışmanıyla başlatılmıştır. Bu liste diğerlerinin yanı sıra OneRepublic’ten Tedder, Sanrio’nun Eski COO’su Rehito Hatoyama, UTA Web3 Başkanı Lesley Silverman ve Animoca Brands Başkanı Yat Siu’yu içermektedir.

Açıklanan ortaklık sektör açısından oldukça büyük ve önemli bir ortaklıktır. John Linden’e göre, ortaklar ve danışmanlar grubu, Web3 oyununun dönüştürülmesine yardımcı olacaktır. Şimdiye kadar duyurulan en büyük oyun ittifaklarından biridir. Daha da önemlisi, Mythos Vakfı’nın birincil görevi, oyun ekosistemi DAO’nun günlük operasyonlarını yönetmektir.

Vakıf, beş temel alanın geliştirilmesine odaklanacaktır. Bunlara biraz yakından bakıldığında göze ilk çarpan, zincirler arası altyapı ve NFT taşımacılığıdır. Bu sektör için oldukça önemli bir gelişmeye sebep olacaktır. İkinci olarak, oyun geliştiricileri ve yayıncıları için NFT’ler ve oyun ekonomilerinin evrimi incelenecektir. Ayrıca bu alan özel olarak, geliştirilecektir.

Üçüncü olarak, Web3 ve E spor organizasyonları geliştirilecektir. Dördüncü olarak, oyun loncaları kurulacaktır. Ayrıca lonca toplulukları entegrasyonu ve desteği sağlanacaktır. Bu gelişim açısından oldukça değerli bir işlev olabilir. Son olarak, yeni nesil oyunları ve oyuncuları destekleyen yeni politikalar oluşturulacaktır. Bunun için geleneksel oyun platformlarıyla iş birliği sağlanacaktır.

Mythos DAO ve Mythos Token

Mythical Games, Web3 oyununu merkezden dağıtmak için yeni bir Mythos token’ın (MYTH) ve DAO’nun piyasaya sürüldüğünü duyurmuştur. MYTH, Web3 oyun yardımcı programı sağlayacaktır. Ayrıca ekosistem yönetimini kolaylaştıracak bir milyar token’lık sabit bir arza sahip bir ERC-20 ana ağ token’ı olarak tanıtılmıştır.

MYTH’nin tek amacı, oyuncuların, geliştiricilerin, yayıncıların ve içerik oluşturucuların oyun ekosistemine katkıda bulunmalarına olanak sağlamaktır. Aslında, Mythos DAO’da karar vermeyle ilgilenen herkesin bir MYTH sahibi olması gerekmektedir. Ayrıca Linden, kimsenin tek oyunlu genel ana ağ token’larını umursamadığından, MYTH’nin çok işlevli bir token olacağını söylemiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mythical Games, Ekosisteme Özel ERC-20 Token’ını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!