Huobi, danışma kurulu kuruyor: İşte davet edilen ilk isimler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyseller merkezli kripto para borsası Huobi, yeni bir ‘Küresel Danışma Kurulu’ kuracağını duyurdu. Kurula üye olarak davet edilen ilk isimlerden biri ise Tron’un kurucusu Justin Sun oldu.

Kısa bir süre önce Hong Kong merkezli yatırım şirketi About Capital Management tarafından çoğunluk hissesi satın alınan Şeyseller merkezli kripto para borsası Huobi, yeni bir ‘Küresel Danışma Kurulu’ kuracağını duyurdu. Justin Sun, diğer küresel liderlerle birlikte kurul üyesi olmaya davet edilen ilk isimlerden biri oldu. Kurulun, küresel olarak kriptoya finansman sağlamayı teşvik etmeyi hedefleyeceği ve Houbi’nin gelişimi için stratejik bir yol haritası belirleyeceği ifade edildi. Platformun, küresel pazardaki gelişimi konusundaki tavsiyeleri yeni kuruldan alacağının da altı çizildi. 

Aktarılan detaylara göre, Bacera Capital’ın ve Jinglin Asset Partners’ın kurucusu Ted Chen ve Houbi Global’in kurucu ortağı Du Jun da Justin Sun ile birlikte danışma kuruluna davet edilen isimler arasında yer aldı. Hong Kong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin başkan yardımcısı Wang Yang ve Valkyrie Investments’ın kurucu ortağı Leah Wald da benzer şekilde Houbi’nin yeni danışma kuruluna davet edildi.  

Justin Sun kimdir? 

Öte yandan; blokzincir teknolojilerine ilişkin çalışmalarıyla tanınan Justin Sun, sisteme özgü bir kripto para birimine dayalı ve blokzincir tabanlı merkeziyetsiz işletim sistemi Tron’un kurucusu olma niteliği taşıyor. 2017 yılında kullanıma sunulan Tron’un, güncel olarak 110 milyondan fazla aylık kullanıcısı bulunuyor. Sun, en önemli kripto analistlerinden ve geliştiricilerinden biri olarak kabul ediliyor. Benzer şekilde, Tron da en iyi blokzincir tabanlı işletim sistemlerinden biri olarak görülüyor. 

Justin Sun’ın, Huobi Global’in küresel pazar için bir yol haritası belirlemesinde kritik bir rol oynayacağı tahmin ediliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Huobi, danışma kurulu kuruyor: İşte davet edilen ilk isimler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!