Wolf Game Wolf Pouch Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wolf Game Wolf Pouch, Etheruem blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Wolf Game Wolf Pouch Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine değinmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Wolf Game Wolf Pouch Nedir?

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen ve toplamda 10,960 adet NFT’den oluşan bir dijital sanat koleksiyonudur. Takas edilebilir ERC-20 tokenleri olarak da adlandırılmaktadır. Wolf NFT sahipleri, bu NFT’ler karşılığında Wolf Pouch’ları talep edebilmektedir.

Wolf Game Nedir?

Üreme ve bahis temelli bir play-to-earn oyunudur. Oynayarak kazanılan bir NFT oyunu olarak da tanımlanmaktadır. Token tabanlı ödül sistemi, NFT’ler vasıtasıyla farklı NFT’lerin toplanmasına izin vermektedir. Katılımcılarına pasif gelir sunmak için NFT’leri ve DeFi mekaniğini birleştirmektedir. Oyunun iki karakteri bulunmaktadır. Bunlar Ethereum blok zincirindeki ERC-721 NFT’leri olan koyunlar ve kurtlardır. Bununla birlikte bu NFT’lerin basılması için kullanıcıların WOOL$ tokenine ihtiyacı bulunmaktadır.

Wolf Game Wolf Pouch Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea NFT pazarında 0,052 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,5 ETH’dir.

Wolf Game Wolf Pouch’ın OpenSea NFT pazarında toplamda 10,960 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3,3 bin civarındadır.

Wolf Game Wolf Pouch Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Wolf Game Wolf Pouch’ın OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Wolf Game Wolf Pouch koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta içlerinde en popüler olanıdır. Cüzdan sahibi olduktan sonra yatırımcı, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına (MetaMask) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wolf Game Wolf Pouch Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!