Bitcoin Madencisi TeraWulf, 17 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketleri, son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenmişti. Bitcoin madencilik şirketi TeraWulf, altyapı inşasını hızlandırmak ve operasyonlarını güçlendirmek için 17 milyon dolarlık yatırım aldı.

TeraWulf Operasyonları İçin 17 Milyon Dolar Yatırım Topladı

TeraWulf tarafından yapılan açıklamada, mevcut yatırımcılarla aracısız bir anlaşma yapıldığını belirtti. Bu açıklamada, şirketin bu yolla 9.5 milyon dolarlık hisse senedi sattığı belirtildi. Bununla birlikte şirket Temmuz ayında kapatılan ve mevcut olan 50 milyon dolarlık bir krediden 7.5 milyon dolar daha çekti.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor, Türev Ürünü Piyasaya Sürüyor

Şirketin yeni hamlesi hakkında açıklama yapan TeraWulf’un CFO’su Patrick Fleury, “TeraWulf, aldığı bu yatırımla, madencilik tesislerinin değer yaratan dağıtımını sürdürmek ve şirketi kendi kendine yönetebilecek operasyonlara bir adım daha yaklaştırmak adına iyi bir konuma gelmiştir.” dedi.

Bitcoin madencilik şirketi TeraWulf’un almış olduğu kredi Temmuz ayında kapandı ve kredinin TeraWulf’un New York ve diğer yerlerdeki tesislerinin inşasının tamamlanmasına yardımcı olması hedefleniyordu. Şirket Eylül ayında toplam madencilik kapasitesini 1.6 EH/s’ye çıkarttığını açıkladı. TeraWulf CEO’su Paul Prager konu hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yeni madencilik tesislerimizle, madencilik operasyonlarımızı geliştirmekten ötürü memnunuz. Önümüzdeki aylarda işletme kapasitemizi daha da genişletmeyi dört gözle bekliyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi TeraWulf, 17 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!