Wicked Bone Club NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wicked Bone Club NFT, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş 10,000 parçalık NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Wicked Bone Club NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Wicked Bone Club NFT Nedir?

10,000 avatarın oluşturduğu NFT koleksiyonudur. Koleksiyonun hikayesi şu şekildedir: İnsanlar, güneş sistemini terk etmiştir. Dünya maymunlar tarafından yönetilmektedir. Ancak egemenlik, nüfusu yok eden Oumuamua isimli devasa bir yıldızlararası kuyruklu yıldız tarafından tehlikeye atılmıştır. Dünya felaketle karşı karşıyayken, yoğun radyoaktivite Ethereum blok zincirinde dolaşan 10,000 maymunu canlandırmıştır.

Proje Ağustos 2021’de başlatılmıştır. Dropun ardından NFT ekosistemindeki en başarılı projelerden biri olarak tanımlanmıştır. Halka açık satışa çıkarılan 10,000 NFT çok kısa sürede tükenmiştir. Ağustos’ta ortalama 500$’dan satılan koleksiyon parçaları, birkaç ay sonra 1,600$’a kadar yükselmiştir. Koleksiyonun sahipleri arasında NBA oyuncusu Michael Carter-Williams ve ünlü YouTuber Faze Banks da bulunmaktadır.

Wicked Bone Club NFT Hangi Avantajlara Sahiptir?

Koleksiyon, sahiplerine pasif gelir şansı sunmaktadır. Bu da koleksiyonun tercih edilmesindeki önemli faktörlerden biri olarak görülmektedir. Koleksiyonu elinde tutan yatırımcılar, gün başına 10 adet WCKD$ elde edeceklerdir. Wicked (WCKD) şu anda 0,001476$ değerindedir.

Wicked Bone Club NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea üzerinde 0,004 ETH’lik (Ethereum) taban fiyatıyla alıp satılmaktadır. Bununla birlikte koleksiyonun ticaret hacmi ise şu anda 7,7 bin Ether ile dikkat çekmektedir. Wicked Bone Club NFT’nin OpenSea pazarında şu anda 10 bin adet NFT’si bulunmaktadır. Ek olarak projeye elinde bulunduran kişi (sahip) sayısı ise 4,9 bin olarak görülmektedir.

Wicked Bone Club NFT Nasıl Alınır?

Wicked Bone Club NFT koleksiyonuna ilgi duyan sanatseverler, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Bununla birlikte koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyona yatırımda bulunmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce pazar yerinde (OpenSea) kullanacakları MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Kullanıcılar sonrasında ise ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum almalıdır. Ardından aldıkları Ethereum’u dijital kripto para cüzdanına aktarmalıdır. Son adımda ise kullanıcının dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wicked Bone Club NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!