Solana NFT Hacmi Yükselmeye Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eylül ayında Solana NFT satışları ağustos ayına göre yüzde 77 arttı. CryptoSlam’in verilerine göre Solana NFT, 129 milyon dolardan fazla işlem hacmi kaydetmiştir. Ayrıca NFT satışları büyük ölçüde hala düşüktür. Bu durum, bir NFT ayı piyasası olarak yorumlanmaktadır. Bununla birlikte Solana NFT satışları, neredeyse iki katına çıktı. Ayrıca Ethereum satışları düşmesine rağmen, Solana satışları artış yaşamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Solana NFT Hacmi Artış Yaşıyor!

Geçen ay toplam NFT satışının (947 milyon dolar), 129 milyon doları Solana NFT’lerinden geldi. Yani Solana, Eylül ayında NFT işlem hacminin yüzde 12’sinden fazlasını üretti. Geçen aylara kıyasla, bu büyük bir başarı olarak değerlendirilmektedir. Bununla birlikte, DappRadar’a göre, 2022’de NFT ticaret hacminde yüzde 82’lik büyük bir düşüş yaşanmıştır.

DappRadar’da Kıdemli Blockchain Analisti olan Pedro Herrera, devam eden NFT piyasası durumunun ardındaki bazı nedenlere dikkat çekmiştir. Herrera, yılın başından bu yana düşen kripto fiyatları nedeniyle NFT piyasasının bu durumda olduğunu açıkladı. Örnek olarak da Ethereum’un yılın başından bu yana yüzde 65 düşüşünü göstermiştir. Ayrıca Herrera, yatırımcıların bu günlerde sadece birkaç yüksek değerli NFT kaldığı için risk almak konusunda isteksiz olduklarını belirtmiştir.

Bir süredir satışlarda istikrarlı bir düşüş yaşansa da Eylül ayı artış göstermiştir. Bu durum iyiye işaret olarak yorumlanmıştır. Aslında Eylül, 2022’de şimdiye kadarki en yüksek üçüncü NFT alım ayı olmuştur. Sonuç olarak Herrera, pazarın bazı NFT’lerin değerini ayarladığını ve NFT’lere olan talebin azalmadığını iddia etmektedir.

Herrera, Solana NFT’lerinin satışlarının nasıl arttığına da değinmiştir. Herrera’ya göre, y00ts (6 milyon doların üzerinde getiri) ve ABC gibi yüksek profilli projeler sayesinde NFT satışları artış yaşamaktadır. Ayrıca DappRadar’ın verileri, OpenSea’nin bir zamanlar pazardaki güçlü etkisinin gevşemeye başladığını göstermektedir. Eylül ayı işlem hacmi 350 milyon dolar ile zirveye çıkmasına rağmen, X2Y2 297 milyon dolarlık satışla OpenSea’ye çok yaklaşmıştır.

Solana Blockchain İşlemleri Artış Yaşıyor!

Solana Blockchain’de gerçekleşen işlemler her gün biraz daha artış yaşamaktadır. Bu durum Blockchain’nin aşırı çalışması anlamına gelmektedir. Geçen ayın başında yaşanan durma problemine rağmen Solana Blockchain, istikrarından bir şey kaybetmemiştir. Blockchain, ucuz ücretler ve hız avantajıyla birçok yatırımcının odak noktası haline gelmiştir.

NFT yatırımcılarında olan kararsızlık, son dönemde Solana Blockchain’e kaymışa benziyor. Bu da hacim artışında ki başka bir neden olarak karşımıza çıkmaktadır. Son yayınlanan raporlara göre, yatırımcıların ve geliştiricilerin, Solana Blockchain’i tercih ettiği açıkça görünmektedir. Piyasanın düzelmesiyle beraber, kaymalar muhakkak olacaktır. Ancak bunun hangi tarafa daha yatkın olacağını şu anda kestirmek mümkün değildir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana NFT Hacmi Yükselmeye Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!