Animoca Brands Metaverse için Coincheck ile Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong merkezli yazılım ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands, Blockchain’le yeniliklerin genişlemesine devam ediyor. Açıklamalara göre Animoca Brands, Tokyo merkezli Coincheck ile Blockchain geliştirme konusundaki iş birliklerini sürdürmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Ortaklıklar Devam Ediyor

İki tarafın 2020 yılına dayanan stratejik bir çalışma ortaklığı bulunmaktadır. Animoca Brands, yenilenen iş birliğinin fikri mülkiyet ve ürün geliştirmesini bir oyun geliştiricisi olarak üstlenecektir. Öte yandan Coincheck, Japon dünyasının dağıtımından, topluluk katılımından ve gelişiminden sorumlu olacaktır. Bir kripto varlık hizmetleri sağlayıcısı olarak Coincheck, Mart 2021’de pazar yeri Coincheck NFT’yi piyasaya sürerek NFT sektörüne giriş yapmıştır. Ancak NFT pazar yeri, piyasaya sürüldüğünde beta olarak kalmıştır. Sonrasında herkese açık olarak piyasaya sürülmüştür.

Yeni ortaklığın sonucu olarak Coincheck, Animoca Brand’ın NFT projelerini ve yan kuruluşlarını pazarı aracılığıyla destekleyecektir. Ayrıca NFT projesinin sorunsuz çalışması için kontrol görevini üstleneceğini belirtilmiştir. Coincheck NFT pazarında listelenen Animoca Markalarından halihazırda iki NFT projesi bulunmaktadır. Bunlar The Sandbox’taki LAND NFT’leri ve Otherdeed NFT’leridir. Ayrıca Otherdeed, Animoca Brands ve Yuga Labs tarafından geliştirilen bir Metaverse projesi olan Otherside ekosistemindeki sanal gayrimenkulü temsil edtmektedir.

Coincheck Metaverse Dünyasına Giriş Yaptı!

Yılın başında Coincheck, Metaverse işine tamamen sürükleyici bir sanal şehir olan The Sandbox’ta Oasis Tokyo’nun geliştirilmesiyle giriş yapmıştır. Ayrıca firma yeni Metaverse projesi için markalar, sanatçılar ve ünlülerle geniş iş birlikleri yapmayı planlamaktadır. Bu arada Coincheck, Metaverse City’nin kısa vadede halka hazır olmasını sağlamak için aktif olarak çalışmaktadır. Coincheck, Mayıs 2022’de Otherside için Otherdeeds’i satın almıştır. Aynı zamanda, Otherside platformunda barındırılan başka bir Metaverse şehir projesi olan Oasis MARS’ı geliştirmeye başlamıştır.

NFT’ye olan talep artmaya devam ederken, Coincheck kendisini önde gelen endüstri oyuncularından biri olarak konumlandırmıştır. Anlaşma hakkında yorum yapan Animoca Brands başkanı Yat Siu, ortakları ile çalışmanın şirket için bir üst seviyeye çıkışı tetikleyeceğini açıkladı. Şirket ile iş birliği, Animoca Brands’in Japon tüketicilere birinci sınıf dijital ürünler ve hizmetler sunma fırsatına sahip olmasını sağlayacaktır. Ayrıca Animoca Brands, Japonya’nın önde gelen kripto ve NFT platformu olarak Coincheck’in profilinden yararlanmayı hedeflemektedir. Bu da şirketin, birkaç Metaverse projesi aracılığıyla tüketicilerle güven inşa etmesini sağlayacaktır.

Blockchain’nin toplu olarak benimsenmesi, Animoca markalarının sanal ekosistem için yenilikçi teknolojiler geliştirmesini mümkün kılmaktadır. Geliştirilmekte olan GameFi projelerinin birçoğu, en son ortaklıkla destek alacaktır. Coincheck’in yönetici yetkilisi Kensuke Amo’ya göre şirket, NFT’nin Japon pazarında ana akım haline gelmesi için köprü olmayı hedeflemektedir. Japonya hükümeti aracılığıyla, birkaç Web3 projesine sahiptir. Ülke, dijital ekonomiyi benimseyen şirketlere yönelik teşvik politikasıyla dijital alana istikrarlı bir şekilde yatırım yapmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands Metaverse için Coincheck ile Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!