Michael Saylor’dan Daha Önce Hiç Lightning Network Kullanmadığına Dair İddialara Yanıt: Bitcoin (BTC) Dağıtıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microstrategy kurucusu ve Bitcoin (BTC) destekçisi Michael Saylor, Bitcoin katman-2 çözümü Lightning Network’ü kullanabildiğini kanıtlamak için bir meme yarışması düzenliyor.

Kripto araştırmacısı Eric Wall’ın 4 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı, “Michael Saylor’un hayatında 3 kereden fazla Lightning Network’ü kullandığını düşünüyor musunuz?” anketine Michael Saylor “evet” cevabı verdi. Ayrıca Lightning Network’ü 3 kereden fazla kullandığını kanıtlamak üzere ödüllerin Lightning Network üzerinden ödeneceği bir yarışma düzenledi.

Ünlü CEO, Eric Wall’ın tweetini alıntılayarak şu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Doğru cevap evet kullandığını düşünüyorum olacak. Ayrıca yorumlarda en çok beğenilen 3 meme’in sahibine 1.000.000 satoshi (0,01 BTC) daha göndererek Lightning Network’ü 3 kere daha kullanmış olacağım.

Yaklaşık 14 saat önce paylaşılan gönderinin altına kullanıcılar tarafından birçok meme geldi fakat Saylor, henüz kazananı belirlediğine veya ödülleri dağıttığına dair bir açıklama yapmadı.

Eric Wall’ın bu paylaşımı yapma sebebinin ise Microstrategy’nin 30 Eylül tarihinde verdiği “Bitcoin Lightning Network alanında çalışabilecek bir yazılım mühendisi” ilanı olduğu düşünülüyor. Şirket yakın zamanda Bitcoin Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu oluşturma planlarını açıklamış ve bir yazılım mühendisine ihtiyaç duyduğunu belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor’dan Daha Önce Hiç Lightning Network Kullanmadığına Dair İddialara Yanıt: Bitcoin (BTC) Dağıtıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!