Samsung, House of Sam Metaverse Deneyimi Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektronik devinin bölgesel bölümü olarak bilinen Samsung Latam, Ethereum tabanlı bir Metaverse platformu olan Decentraland’da kendi alanını inşa etti. House of Sam olarak isimlendirilen alan, kullanıcıların markanın farklı ürünleriyle sanal iletişim kurmasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca oyuncular, mini oyunlar oynayarak avatarları için Samsung markalı ödüller kazanabilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

House of Sam, Decentraland Metaverse’te!

Elektronik şirketinin Latin Amerika bölgesel bölümü olan Samsung Latam, markasının dijital dünyadaki görünürlüğünü arttırmanın yollarını aramaktadır. Bunun için araştırmalar sonucunda çevrimiçi bir alan yaratmaya karar vermiştir. Bununla beraber şirket, Ethereum tabanlı en büyük Metaverse platformlarından biri olan Decentraland’da House of Sam adlı bir alanı inşa etmiştir.

Raporlara göre bu hareketin amacı, Metaverse’ü bir araç olarak kullanan yeni nesil tüketicilere markayı yaklaştırmaktır. Alan şu anda kullanıcıların hizmetine açılmıştır. Ayrıca yakın zamanda Brezilyalı sanal bir gösteri ile başlatılmıştır. Samsung Latam’ın pazarlama direktörü Arthur Wong, konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘müşterilerimiz, Metaverse’teki en demokratik ve açık alanlardan biri olan Decentraland’da ücretsiz olarak sunacağımız özel şovlara katılabilecektir. Bunun dışında, kurslar ve etkinliklerle birbirleriyle etkileşime girebilecektir. Amacımız, artık fiziksel ve sanal arasında sınır çizmeyen genç tüketicilerimiz olan Z kuşağına her zamankinden daha yakın olmaktır’ dedi.

Yarışmalarda Ödüller Dağıtılacak!

House of Sam, markayla ilgili bir dizi mini oyunla piyasaya sürülmüştür. Ayrıca bu da Decentraland’taki avatarları için kullanıcılara özel giyilebilir ürünler şeklinde ödüller sunacaktır. Samsung markasının en ikonik ürünlerinden bazıları sanal alanda da mevcut durumdadır.

Bu, Samsung’un doğrudan Metaverse’e yaptığı birçok hamleden biridir. Ayrıca şirket aynı zamanda NFT pazarında ve Bitcoin madenciliği işinde de aktif olarak yer almaktadır. Temmuz ayında şirket, Roblox’un parçası olarak Space Tycoon adlı başka bir Metaverse deneyimi başlatmıştır. Bunlara ek olarak ocak ayında şirket, Decentraland’da kendi mağazasını açtı.

Samsung Space Tycoon

Büyük şirketler son dönemlerde çalışmalarının bazıları stratejilerinin parçası olarak Metaverse tabanlı dünyalar yaratmaya ayırmaktadır. Bu kapsamda Samsung, Rablox ile çalışarak yeni çalışmalarını duyurmuştur. Space Tycoon adı verilen deneyim, kullanıcıların Samsung ürünlerini tasarlamak ve üretmek için kaynak sağlayan bir uzay istasyonunun parçası olarak katılmalarına izin verecektir.

Sanal dünya aynı zamanda oyuncuların avatarları için bir mağazadan eşya satın alma fırsatı da sunacaktır. Bu deneyim, marka hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacak daha genç bir kitleye yönelik tasarlanmıştır. Samsung, Web3 çalışmalarına son derece hız vererek her birimiyle Web3 araştırmaları gerçekleştirmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Samsung, House of Sam Metaverse Deneyimi Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!