Oyun Geliştiricisi Horizon’a 40 Milyon Dolarlık Yatırım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain tabanlı oyun sektörü gün geçtikçe büyüyor. Milyonlarca dolarlık yatırımın günden güne arttığı bu alanda en öne çıkan şirketler de şüphesiz oyun geliştiricileri. Son olarak bir yatırım haberi de Blockchain tabanlı oyun geliştiricisi Horizon‘dan geldi. Şirket A serisi yatırım turunda 40 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Oyun Gelistiricisi Horizona 40 Milyon Dolarlik YatirimHorizon Geliştirici ekibi

Oyun Geliştiricisi Horizon, A Serisi Turda 40 Milyon Dolar Aldı

Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre NFT tabanlı CCG (Masa kart temalı) oyunu Skyweaver‘ın geliştiricisi Horizon, A serisi yatırım turunu 40 milyon dolar ile başarılı bir şekilde kapattı. Brevan Howard Digital ve Morgan Creek Digital tarafından yönetilen turda geleneksel oyun şirketleri Ubisoft ve Take-Two Interactive de yer aldı.

Diğer taraftan yatırım sonrası şirketin değerine yer veren herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak yatırımın Skyweaver ve yeni projelere aktarılacağı belirtildi.

İlginizi çekebilir: Hugo Boss, NFT Alanında Çalışmalar Yapacak

Skyweaver, NFT tabanlı bir fantezi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların NFT’lerden oluşan kartlarını kullanarak diğer oyuncularla savaşabilecekleri bir oyun olan Skyweaver, oldukça popüler GameFi projeleri arasında yer alıyor. Öyle ki şirket kısa bir süre önce platformda 400.000’den fazla hesap oluşturulduğunu paylaşmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Oyun Geliştiricisi Horizon’a 40 Milyon Dolarlık Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!