HSBC Hong Kong Sevens Charge’ı Sandbox’a Getiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok uluslu bankacılık devi HSBC, Hong Kong Sevens’i The Sandbox’a getireceğini açıkladı. Ayrıca bunun sonucunda ragbi ile ilgili bir dizi zorluğun sanal ortamda yaşanacağını belirtti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

HSBC Metaverse

Bilinen dünyadaki en büyük ikinci seyirci sporunu temsil eden Hong Kong Sevens, 3 yıllık bir aradan sonra 4 Kasım’da geri dönüyor. Bu geri dönüşle beraber insanları, oyuna dahil etmek istemektedir. Oyunun giriş ve çıkışlarını hızlandırmak için HSBC, büyük bir ragbi stadyumu kuracaktır. The Sandbox’ta HSBC, Metaverse’te insanlara spor hakkında her şeyi öğretmek için ortamın eğitim potansiyelini arttırmayı hedeflemektedir.

Ragbinin hayranları, 24 Ekim’den 14 Kasım’a kadar, 6 farklı özel rugby temalı mücadeleye tanık olacaktır. Ayrıca mini oyun ve sınavla karşılaşacakları eğlenceye katılabileceklerdir. Dahası hepsi de fiziki müsabakalar için özel biletler kazanma şansına sahip olacaktır. Duyuru, HSBC’nin yılın başlarında gelişen bir platformda kendi birinci sınıf gayrimenkulünü satın aldığı Sandbox dünyasına yönelik devam eden araştırmasını işaret etmektedir. Bunların tümü, Metaverse içinde spor, e-spor ve oyun için bir merkez oluşturmayı hedeflemektedir.

Bankaların Metaverse’e İlgisi Artıyor!

Son dönemde sık sık bankaların Metaverse’e olan ilgisi ön plana çıkmaktadır. Bankalar gelecek dönemde Metaverse’e geçişte dışarda kalmak istememektedir. Bu nedenle finansal hizmet veren birçok kurum araştırmalarına hız vermektedir. Yakın zamanda bir banka dünyanın ilk dijital varlık bankasını duyurmuştur. Banka, Decentraland Metaverse’teki sanal New York Time Square’de açılmıştır. Adı Sygnum olarak belirtilmiştir. Sygnum, Decentraland merkezinde bir CryptoPunk resepsiyon görevlisi, NFT galerisi ve etkinlik alanı olacağını açıklamıştır. Ayrıca bankanın Web3 yeniliklerini sergilemek için bir platform olacaktır. Dahası müşterilerin avatarları, Metaverse’teki üç katman boyunca bahçede bulunabilecektir.

Bir başka banka girişimi de Güney Kore Bankası KEB Hana’dan geldi. KEB Hana yaptığı açıklamada, Z kuşağı müşterilerini hedef alan bir Metaverse oluşturmak için The Sandbox ile ortaklık kurduğunu duyurmuştur. Bankanın K-verse’sü yeni etkinlikler pazarlamayı ve sınırlı sanal bankacılık hizmetleri sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca banka böyle bir girişimi başlatarak, Metaverse’te ilk Güney Kore bankası olma unvanını kazanmıştır. KEB Hana Bank, yerli müşterilerine en fazla döviz ürünü ve hizmeti sunan banka olarak tanınmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
HSBC Hong Kong Sevens Charge’ı Sandbox’a Getiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!