Solana Ağı Bir Başka Büyük Kesinti Yaşarken SOL Fiyatı Sertçe Düşüyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yanlış yapılandırılmış tek bir düğüm Cumartesi günü tüm ağı çökerttiği için Solana başka bir büyük kesintiye uğradı. SOL ağı çevrimdışıyken, doğrulayıcılar işlemleri gerçekleştiremez. Solana ekibi şimdi doğrulayıcılardan Solana Mainnet’i yeniden başlatmalarını istedi ve yeniden başlatmak için en az %80 hisseye ihtiyaç var. Sonuç olarak, SOL fiyatı son 24 saatte %6’nın üzerine düşüyor.

solanasolana ağı bir başka büyük kesinti yaşarken sol fiyatı sertçe düşüyor! 2

Solana Ağ Kesintisi

SOL blok zinciri, ağı 18 saat çevrimdışı duruma getiren 14 Eylül kesintisinden neredeyse bir yıl sonra, bu yıl dördüncü kesintisini yaşıyor. 1 Ekim’de bir tweet’te Solana Status, ağın bir kesinti yaşadığını ve işlem işlemleriyle ilgili sorunlar yaşadığını ortaya koydu. Geliştiriciler sorunu teşhis etmek ve düzeltmek için çalışıyor.

Sonraki bir tweet’te SOL ekibi, Mainnet beta doğrulayıcılarının Solana Mainnet-beta kümesini yeniden başlatması için talimatlar yayınlar. Doğrulayıcıların, iyimser olarak onaylanmış en yüksek “153139220” yuvası için günlükleri aramaları gerekir.

Ayrıca, SOL doğrulayıcısı Laine, bir dizi tweet’te yanlış yapılandırılmış bir düğümün ağda kurtarılamaz bir bölüme neden olduğunu bildirdi. Doğrulayıcı, yinelenen bir doğrulayıcı örneği çalıştırdığı için, doğrulayıcılar fikir birliği konusunda zorluk yaşıyorlardı.

SOL ana ağı, en son onaylanan yuva olan 153139220 yuvasında yeniden başlatılacak. Yanlış yapılandırılmış bir düğüm, ağda kurtarılamaz bir bölüme neden oldu. Doğrulayıcılar, lütfen ilgili veriler üzerinde fikir birliği bulmaya katılın.”

Laine’in doğrulayıcı izleme platformu Stakewiz.com’a göre, geliştiriciler yeniden başlatmayı başlattı. Ancak SOL ağının yeniden başlatılması %57 oranında tamamlandı. SOL ağının çevrimiçi olması için dedikoduda görünen aktif payın %80’e ulaşması gerekiyor.

SOL Fiyatı Ağ Kesintisi Ortasında Düşüyor

Bir zamanlar “Ethereum katili” olarak anılan SOL, kripto topluluğu arasındaki güveni kaybediyor. Aslında, SOL’un kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, ağ kesintilerinin kendileri için bir lanet haline geldiğini iddia ediyor.

SOL fiyatı, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %87’nin üzerinde düştü. Ağ kesintisinden sonra SOL fiyatı %6’nın üzerine düştü. Yazma sırasında, fiyat 32 dolardan işlem görüyor. Yeniden başlatma yakında gerçekleşmezse Solana fiyatı daha da düşebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
48

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Ağı Bir Başka Büyük Kesinti Yaşarken SOL Fiyatı Sertçe Düşüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!