Kripto Para Piyasası Ekim Ayına Nasıl Giriş Yaptı, Bitcoin Ve Altcoinler Yeni Güne Nasıl Başladı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında inişli çıkışlı süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu süreçte çift yönlü dalgalanırken piyasa genelinde altcoinler de genel olarak onu takip ediyor. Geride bırakmaya hazırlandığımız haftada piyasalar yine nispeten kötü bir süreç geçirdi ancak buna rağmen kriptoların bu haftayı olumlu verilerle kapatmaya hazırlandığı görülüyor. Özellikle de bazı altcoinlerin çift haneli kazançlar elde etmiş olması dikkat çekerken, gidişatın yeni ayda nasıl ilerleyeceği de merak ediliyor. Kripto para piyasası Ekim ayına nasıl başladı?

BITCOIN YENİ AYA NASIL BAŞLADI?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik süreçte gelen yüzde 0,26’lık hafif değer kaybı ile 19 bin 400 dolar seviyesinde dengede kaldı. Son yükselişleriyle birlikte nefes alan Bitcoin, son 7 günlük süreçte ise yüzde 1,33 oranda yükseldi ve 371,9 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Ancak Bitcoin, Kasım 2021’de gördüğü, tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesi olan 69 bin dolar seviyesinden yüzde 71,78 uzakta fiyatlanmaya devam ediyor.

ALTCOINLERDE SON DURUM

Bitcoin’in yanı sıra en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) ise yazım sırasında, son 24 saatte tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi hafif bir düşüşle, yüzde 0,08 değer kaybederek 1.328 dolar seviyesinde dengelendi. Bir diğer yandan CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte elde ettiği yükselişle yatırımcısına en çok kazandıran altcoinler arasında ilk sırada %5,54 oranda değer artışıyla 1,36 dolarda işlem gören Toncoin (TON) yer alıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Piyasası Ekim Ayına Nasıl Giriş Yaptı, Bitcoin Ve Altcoinler Yeni Güne Nasıl Başladı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!