OpenSea, Warner Music Group ile İş birliği Yapacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea ve uluslararası müzik eğlence şirketi Warner Music Group, bazı WMG sanatçılarına yardımcı olacak iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. Anlaşma kapsamında sanatçılar, Web3’te hayran kitlelerini büyütmeyi ve genişletmeyi amaçlamaktadır. Bunun için şirketler bir destek sağlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

OpenSea WMG Sanatçılarına Destek Sağlayacak!

Anlaşmanın bir sonucu olarak WMG sanatçıları, OpenSea’nin gelecek olan koleksiyon tekliflerine ve önemli güvenlik seçeneklerine anında erişebilecektir. Sonuç olarak OpenSea ekibi, WMG sanatçılarına yeni Web3 ağları oluşturmada yardımcı olacaktır. Ayrıca önceden var olan hayran gruplarını NFT destekli yeni etkileşim ve inovasyon türlerine getirmede yardımcı olarak daha özverili yardım ve uygulama yönergeleri sağlayacaktır. Ek olarak WMG sanatçıları, sınırlı sayıda inisiyatif sunabilecekleri benzersiz açılış sayfalarına sahip olacaktır. Ayrıca hayranlara eserleriyle etkileşim kurmaları için yeni yollar sağlayacaktır.

Dijital Başkan ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oana Ruxandra açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘WMG’nin OpenSea ile iş birliği, sanatçıların daha yüksek düzeyde katılımını teşvik edecektir. Ayrıca erişim ve sahiplik göstermeleri için daha fazla fırsat yaratacaktır. Bunun için Web3 bilgisini ve tekniklerini açarak bu toplulukları kolaylaştırmayı içermektedir. Topluluk, müziğin DNA’sı için çok önemlidir. Hayran oldukları müziği takdir etmek için bir araya gelmeye başlayan sanatçılar, hayranlarıyla etkileşim kuracaktır’ dedi.

Devamında OpenSea Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Shiva Rajaraman açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘sanatçılar ve müzisyenler için, NFT’ler harika bir yenilikçi ortam yaratmaktadır. Ayrıca topluluk geliştirmek, takipçilerle doğrudan iletişim kurmak ve sınırlar arasında fikirleri ifade etmek için bir araç sağlamaktadır. Bu teknolojinin değerini bilen ve sanatçıların hayranlarıyla doğrudan iletişim kurmasını sağlayarak onu iyilik için kullanmak isteyen bir ortakla iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Warner sanatçı ailesini dinamik NFT ekosisteminde sıcak bir şekilde karşılamak için gerekli altyapıyı ve yardımı sunmaktan heyecan duyuyoruz’ dedi.

NFT’ler Müzik Sektöründe Yer Edinmeye Devam Ediyor!

Bu yıl, NFT endüstrisindeki önemli hacim düşüşüne rağmen 2022’de bir dizi yeni iş birliği oluşmuştur. Bir kripto para madenciliği girişimi kısa süre önce kendine özgü Greedy Machines NFT serisini tanıtmıştır. Ek olarak, daha yerleşik sektörlerden işletmeler de NFT sektörüne katılım sağlamaktadır. LG, akıllı TV’leri için LG Art Lab adlı kendi NFT platformunu tanıttı. WMG ve OpenSea arasında açıklanan iş birliğinin kanıtladığı gibi, eğlence endüstrisi Web3 yeniliklerinden faydalanmak istemektedir.

Snoop Dog, etkinliği anmak için 20 Eylül Uluslararası NFT Günü’nde TuneGo ağında bir parça başlattı. Bunu başlatmak için için Wu-Tang Clan’dan Method Man ile iş birliği yaptı. Ayrıca Muse, İngiltere listelerinde bir NFT albümü ile zirveye yerleşerek tarihe geçti.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea, Warner Music Group ile İş birliği Yapacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!