MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı Kuruyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı Bitcoin (BTC) yatırımları ile sık sık gündeme gelen MicroStrategy, bu kez de yatırım yaptığı teknolojiyi geliştirmeye soyunuyor. Öyle ki kısa bir süre önce şirket, Bitcoin ölçeklendirme çözümü Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu geliştirmek için yazılım mühendisi arayışına girdi.

MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı Kuruyor

MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı için Mühendis Arıyor

MicroStrategy, Lightning Network tabanlı uygulama geliştirebilecek bir yazılım mühendisi için iş ilanı yayımladı. İş tanımında, Lightning Network’ün şirketlere güvenlik ve e-ticaret çözümleri sağlayabileceği belirtiliyor. MicroStrategy ise kendi SaaS (Software As A Service) platformu için Bitcoin ve Lightning Network konusunda deneyimli birini arıyor.

Ayrıca iş tanımında, çalışacak mühendisin merkeziyetsiz finans (DeFi) teknolojilerinde de görev yapacağı belirtiliyor. İş tanımı ilanda şu şekilde detaylandırılmış durumda:

İlginizi çekebilir: Shiba Inu’nun Mobil Oyunu için Çıkış Tarihi Ertelendi

“MicroStrategy’de Bitcoin Lightning Yazılım Mühendisi olarak, işletmelere siber güvenlik sorunlarına yenilikçi çözümler sunan ve yeni e-Ticaret kullanım durumlarını etkinleştiren Lightning Network tabanlı bir SaaS platformu oluşturacaksınız”

İş ilanında istenilen yeterliliklerden bazıları ise şu şekilde:

Bilgisayar Bilimleri, Mühendislik veya ilgili alanlarda lisans derecesi; Yüksek Lisans veya Doktora Bilgisayar Bilimi/Mühendislik bir artı derecesiÇevik bir ortamda minimum 2 yıl yazılım geliştirme deneyimiLinux, MacOS ve/veya Mobil platformlarda geliştirme deneyimiMükemmel nesne yönelimli tasarım, geliştirme ve hata ayıklama becerileriGüçlü analitik, iletişim ve problem çözme becerileri

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MicroStrategy, Bitcoin Lightning Network Alt Yapısı Kuruyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!