Fang Gang NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fang Gang NFT, toplamda 8,888 adet dijital sanat eserinin yer aldığı NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Fang Gang NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alınabileceğine de değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Fang Gang NFT Nedir?

Sokak serserileri ve gangsterlerini konu alan, 8,888 adet rastgele NFT’den oluşan “heyecan verici” koleksiyon şeklinde tanımlanmaktadır. Koleksiyon, diğer birçok NFT projesi gibi Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir.

Koleksiyon; kötü adamlardan ilham alınarak oluşturulmuştur. Bu kötü adamlar, kadrolu sanatçılar ve dijital yaratıcılar tarafından oluşturulmuştur. Koleksiyonun yer aldığı evren şu şekilde açıklanmaktadır: “Geceleri partilemek için dışarı çıkan deliler olarak tanımlanan Fangster’ler, New Fang City’nin karanlık sokaklarında dolaşan baş belalarıdır.”

NFT’ler 160 farklı varyasyona sahiptir ve 3,676,470 adet olası kombinasyonla oluşturulmaktadır. Fangster’lar farklı kişilik özelliklerine sahiptir. Yaygından nadire ve nadirden efsaneviye kadar farklı özellikleri bulunan NFT’ler, alıcılarına geniş bir seçim yelpazesi sunmaktadır.

Fang Gang NFT’nin Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,07 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,1 ETH’dir.

Fang Gang NFT’nin OpenSea’de 8,888 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 4,3 bin civarındadır.

Fang Gang NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Fang Gang NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ama koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Fang Gang NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biridir. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcı, final adımında ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fang Gang NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!