NFL All Day Platformundaki NFT Satışları 1. Sıraya Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFL All Day platformundaki NFT satışları, NFL oyun günlerinin başlamasıyla beraber yükselişe geçti. Ayrıca tüm NFT koleksiyonları arasında 24 saatlik satış listelerinde birinci sıraya yerleşti. NFL All Day, kapalı beta döneminden aylar sonra halka açılmıştır. Açılmasıyla beraber halk büyük ilgi gösterdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFL All Day Yayına Girdi!

Dapper Labs’ın resmi lisanslı NFL All Day NFT koleksiyon platformu geçen ay halka açılmıştır. Ayrıca NFL normal sezonunun ilk birkaç haftasında, satış verilerinde ilginç bir eğilim görülmüştür. Kullanıcılar sezonun başlamasıyla beraber, fazlasıyla NFT’lere yöneldi. Gerçek dünyadaki oyunların çoğunun oynandığı haftanın son günü olan pazar günleri akış tabanlı NFT’ler, yükseliş yaşamaya başlamaktadır. NFT fiyatlarını ve satış hacmini önemli ölçüde etkileyen mevcut kripto ayı piyasasında, NFL All Day’in dalgalanmaları dikkat çekmektedir.

12 Eylül ve 19 Eylül’de All Day, CryptoSlam’deki genel 24 saatlik NFT pazar listelerinin en üstünde yer alarak Bored Ape Yacht Club ve diğer pahalı mavi çip projelerini geride bıraktı. Bored Ape’in eylül ayındaki ortalama satış fiyatı şimdiye kadar yaklaşık 110.000 dolar değerinde iken, ortalama All Day satış fiyatı sadece 31 dolardır. Ancak buna rağmen pazar günleri NFL koleksiyonu BAYC koleksiyonunu geride bırakmaktadır.

Bu sezonun ilk büyük maç listesi 11 Eylül Pazar günü gerçekleşmiştir. NFL’nin CryptoSlam’den alınan verilere göre, önceki güne göre yaklaşık yüzde 283 artış yaşamıştır. Bu artış yaklaşık 1,17 milyon dolar değerinde ikincil piyasa satışı kaydetmiştir. Ayrıca bu ivme, 12 Eylül Pazartesi günü 1,1 milyon doların biraz üzerinde bir artışla ertesi güne taşınmıştır. 18 Eylül Pazar günü, platformun 905.000 dolar değerinde NFT satışı gerçekleştirmiştir. Bu da önceki güne göre, yüzde 204’lük bir sıçramaya denk geliyor. Bu sefer, satış ertesi günde artış yaşayarak, 19 Eylül Pazartesi günü yaklaşık 906.000 dolara ulaştı. Her iki haftada da toplam satış hacminde, takip eden salı günü önemli ölçüde düşüş yaşanmıştır.

Platformun Hacmi Pazar Günleri Artış Yaşıyor!

NFL All Day, NFT pazarının öne çıkmasıyla 2021’in başlarında ana akım haline gelen Dapper’ın NBA Top Shot platformuna yaklaşım açısından benzerlik göstermektedir. Her iki platform da her bir ilgili ligden öne çıkan videoları ele almaktadır. Ayrıca her biri belirli sayıda sürümle sınırlı dijital koleksiyon ürünlerine dönüştürmektedir. Ancak NFL, NBA’den çok farklı bir akışa sahiptir. Basketbol ligi hafta boyunca maçlara sahipken, NFL maçlarının çoğunu pazar günleri oynanmaktadır. Ayrıca pazartesi ve perşembe günleri sadece birkaç ek maç oynanmaktadır. Bu, Dapper’a belirli günlerde içerik ve promosyonlara odaklanma fırsatı kazandırır. Ayrıca görünüşe göre bu günlerde net farkla satışlar artış yaşamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFL All Day Platformundaki NFT Satışları 1. Sıraya Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!