Liverpool FC Sorare ile Ortaklığını Genişlettiğini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere Premier Ligi takımı Liverpool FC, NFT destekli fantezi spor oyunu Sorare ile mevcut ortaklığını genişlettiğini duyurdu. Ayrıca son gelişmeyle beraber, Sorare’yi resmi bir küresel ortak haline getirdi. Yakın zamanlı bir basın açıklamasında İngiltere Premier Ligi takımı, fantezi spor oyunu Sorare ile mevcut ortaklık anlaşmasının uzatıldığını doğruladı. Fantezi sporları girişimi, artık Liverpool FC’nin resmi küresel ortağı olmuştur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Liverpool, Sorare ile NFT Ortaklığını Genişletti!

İngiliz profesyonel futbol kulübü, geçen yıl Sorare spor oyunu ile ilk ortaklık anlaşmasını imzalamıştır. O sırada Liverpool, Sorare NFT platformunda Alexander-Arnold ve Virgil van Dijk gibi takım oyuncularının dijital kartlarını piyasaya sürdü.

Yenilenen ortaklık kapsamında Liverpool, Reds taraftarları ve Sorare yöneticileri için yeni benzersiz deneyimler sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca Liverpool, tüm yıldızları için NFT spor kartları sağlamaya devam edecektir. Liverpool taraftarları bu kartları, yalnızca Sorare’de çekişmeli fantastik oyunlarda takas yapmak ve rekabet etmek için kullanacaktır. İngiltere Premier ekibi, Sorare ile türünün tek örneği olan bu ortaklıkla yeni fırsatlar sağlamak istemektedir. Ayrıca dünya çapında yeni hayranlarla etkileşim kurmak için kullanmayı hedefliyor. Bununla birlikte, Sorare’nin dünya çapında 185’den fazla ülkede kullanıcısı bulunmaktadır.

Liverpool’un ticari direktörü Ben Latty, Sorare ile gerçekleşen yeni ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Liverpool Futbol Kulübü, taraftar deneyimlerini geliştirmek istemektedir. Ayrıca onları bu kulübe mümkün olduğunca bağlı hissettirmek istiyoruz. Bu amaçla her zaman taraftarlarımız için yeni teknolojilere öncülük etmeye çalışıyoruz. Sorare ile ortaklığımızı genişletmekten ve hayranlarımıza heyecan verici yeni deneyimler getirmek için daha da ileri gitmekten heyecan duyuyoruz’ dedi.

Sorare NFT Ortaklıkları Genişliyor!

Geçen haftanın başlarında Sorare, bir Fantasy Basketball oyunu başlatacağını duyurdu. Bunun için National Basketball Association (NBA) ile çok yıllı ortaklığını açıkladı. NBA ile yakın zamanda yapılan ortaklık sayesinde kullanıcılar, puanlar ve ödüller kazanabilecektir. Bunun için favori oyuncularıyla mücadele edecektir. Kullanıcılar, NFT kartlarını kullanarak fantezi spor takımları oluşturabilecektir.

Sorare’nin Liverpool ile ortaklığı, şirketin son ortaklığı olmuştur. Şirket, La Liga, Bundesliga, Serie A ve Major League Baseball dahil bazı büyük ortaklıklar gerçekleştirmiştir. Ayrıca Sorare dünya çapında iki milyondan fazla kullanıcıya ve 280’den fazla ortak spor organizasyonuna sahiptir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Liverpool FC Sorare ile Ortaklığını Genişlettiğini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!