Harmony ekibi Horizon hack’inin zararını telafi etmek için ONE basma fikrinden vazgeçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Layer-1 blockchain ağı Harmony (ONE), Horizon köprüsüne düzenlenen siber saldırının ardından oluşturduğu kurtarma planını güncelledi.

Harmony ve Ethereum blockchain ağlarını birbirine bağlayan Horizon köprüsü, haziran ayında hacker’ların köprüdeki güvenlik açığından faydalanmasıyla 100 milyon dolar zarara uğradı.

Harmony ekibi, Kuzey Koreli meşhur hack grubu Lazarus Group’un düzenlediğinden şüphelenilen ve yaklaşık 65 bin kripto cüzdanının etkilendiği siber saldırının ardından, mağdurların zararını gidermek için bir yol haritası oluşturdu.

Ekip, protokol kullanıcılarının zararını tazmin etmek için, kendi token’ları olan ve haber yayım saati itibarıyla 0,018 dolardan işlem gören ONE’dan 4,97 milyar dolar basmayı teklif etti. Bu teklif, token enflasyonunun artmasından ve değerinin daha da düşmesinden endişe eden topluluk üyeleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Bunun ardından Harmony ekibi, 23 Eylül tarihli Medium gönderisinde varlık kurtarma planında güncelleme yapıldığını ve token basma fikrinden vazgeçildiğini duyurdu:

“Kurtarma planının ilerleyişini yakından takip ediyor, doğrulayıcılarımız ve topluluğumuzu dinliyor ve Harmony blockchain’inin esasını token basmayarak koruma hedefini paylaşıyoruz.”

Ekip, bu doğrultuda token basma veya hard fork gibi seçeneklerin elendiğini ve varlık kurtarma ve geliştirme için bunun yerine şirket hazinesinin kullanılacağını açıkladı.

Harmony ekibi, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla detay paylaşacağını belirtti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Harmony ekibi Horizon hack’inin zararını telafi etmek için ONE basma fikrinden vazgeçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!