En Büyük Stablecoin Tether (USDT), Polkadot (DOT) Ağında Piyasaya Sürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en yüksek piyasa değerine sahip stablecoin’i Tether (USDT), merkeziyetsiz bir platform olan Polkadot’un (DOT) ağında piyasaya sürüldü.

Tether 23 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı açıklamada, multi-chain merkeziyetsiz bir web3 platformu olan Polkadot’ta yerel stablecoin’i USDT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Açıklamada USDT’nin, Polkadot ağına eklenmesiyle birlikte merkeziyetsiz ağlardaki liderliğinin “başka bir önemli noktası” olduğu belirtildi. Ayrıca Polkadot USDT’nin ağda piyasaya sürülmesi ile ilgili, “kullanıcıların piyasa volatilitesinden doğacak zararlardan korunmasını sağlayacak ve ağa girip çıkmayı kolaylaştıracak bir hamle” ifadelerini kullandı.

Tether CTO’su Paolo Ardoino konu üzerine yaptığı açıklamalarda:

Dijital token alanındaki en likit, istikrarlı ve güvenilir stablecoin olan USDT’yi Polkadot’ta piyasaya sürmekten mutluluk duyuyoruz. Polkadot’un bu yılki büyüme ve evrim yörüngesinde USDT’nin eklenmesiyle gelişmesine yardımcı olacağımıza inanıyoruz.

ifadelerine yer verdi.

USDT, Polkadot dışında Avalanche, Kusama, Ethereum ve Solana da dahil olmak üzere 11 farklı ağda kullanılabilir durumda bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
En Büyük Stablecoin Tether (USDT), Polkadot (DOT) Ağında Piyasaya Sürüldü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!