Golden Gate Üniversitesi, Blockchain ve Kripto Konusunda Eğitim Verecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin birçok alanda kullanılması ile beraber gelişimine hızlı bir şekilde devam ediyor. Son olarak California merkezli Golden Gate Üniversitesi, merkeziyetsiz web geliştirme merkezli organizasyonu Filecoin Foundation ile iş birliği içinde Blockchain ve kripto para birimi eğitimi sunmaya hazırlanıyor.

Golden Gate Üniversitesi’nde Blockchain ve Kripto Hamlesi

Golden Gate Üniversitesi, merkeziyetsiz web geliştirme organizasyonu Filecoin Foundation’ın yaptığı basın açıklamasında, öğrenimin merkeziyetsiz depolamaya, Web3’ün arkasındaki teknolojilere ve yeni nesil internete odaklanacağını ve kripto sektörünün büyümesinden yararlanacağını söyledi.

İlginizi çekebilir: Tether (USDT), Polkadot Ağında Kullanıma Sunuldu

golden gate universitesi blockchain ve kripto konusunda egitim verecek

Program kapsamında, kurumun yeni Filecoin Foundation Blockchain Akademi Laboratuvarı, yüksek öğrenim düzeyinde kripto para birimlerine artan ilgiyi karşılamak için buluşmalara ve eğitim seminerlerine ev sahipliği yapacak.

Golden Gate Üniversitesi, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Geçen yıl boyunca, kripto para birimini ve Web3’ü güçlendiren teknolojiye artan bir ilgi gördük. Golden Gate Üniversitesi hukuki olarak, öğrencilerimize ve daha geniş topluluğumuza bu yenilikçi, gelişmekte olan teknolojiler ve bunların sosyal açıdan faydalı kullanımları hakkında bilgi edinmeleri için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlamak istiyoruz

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Golden Gate Üniversitesi, Blockchain ve Kripto Konusunda Eğitim Verecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!