Solana Doğrulayıcıları, SOL Yatırımcılarının İyi Kazançlar Elde Etmelerine Yardımcı Olabilir mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

\n\t\t\t\n

Solana, karbon nötrlüğüne derinlemesine odaklanan sayısız blok zinciri arasında yer alıyor. Özellikle iklim değişikliğinin daha acil bir konu haline geldiği günümüzde önemli bir husus. Ne yazık ki, yakın tarihli bir enerji kullanım raporu, karbon ayak izinin arttığını ortaya koydu.

\n\n\n\n

Mart 2021’den Mart 2022’ye kadar yıllık bazda %26 arttı. Sonuç, ağın daha düşük karbon ayak izi planlarına aykırıydı.

\n\n\n\n

Rapor, SOL’un karbon emisyon istatistiklerindeki değişiklikleri etkileyen birçok nedenden bahsediyor. Doğrulayıcı düğümler tarafından donanım üretimi ve güç tüketimi nedeniyle gelişmiş veri doğruluğu ve artan e-atık içerir.

\n\n\n\n

\n\n\n\n

Araştırmaya göre, SOL doğrulayıcı düğümlerinin enerji tüketimi yaklaşık %48 oranında düştü. SOL, bunu karbon ayak izini azaltmaya yardımcı olabilecek alanlardan biri olarak görüyor. belirtti,

\n\n\n\n

“Bu analiz, tüm Solana ağını bir saat çalıştırmanın tek bir Bitcoin işleminden daha az enerji kullandığını buldu.”

\n\n\n\n

Şirket, daha fazla sürdürülebilirlik arayışında tüm ekosisteminin rolünü kabul etti. Ayrıca, bu arayışta doğrulayıcıların önemini kabul etti. Ağ, doğrulayıcıları emisyonların azaltılmasında aktif bir rol oynamaya çağırdı.

\n\n\n\n

\n\n\n\n

Burada, enerji verimliliğinin ve düşük karbon ayak izinin gelecekte giderek daha önemli bir rol oynayacağına dikkat edilmelidir.

\n\n\n\n

Bu özellikle blockchain endüstrisi için geçerlidir. Yüksek verimli ve sürdürülebilir bir blok zinciri ağı, potansiyel dapp’ler için daha çekici olacaktır. Başka bir deyişle, bir ağın karbon ayak izi, benimsenmesi ve kullanımı üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

\n\n\n\n

Daha yüksek bir fayda seviyesi, daha güçlü fiyat hareketine katkıda bulunabilir. Fiyat hareketinden bahsetmişken, Solana’nın SOL’un performansını desteklemek için uygun bir karbon ayak izinden daha fazlasına ihtiyacı olacak. Kripto para birimi, 21 Eylül’de, basın zamanında, 31.80 dolardan işlem gördü.

\n\n\n\n

\"solana\"solana doğrulayıcıları, sol yatırımcılarının i̇yi kazançlar elde etmelerine yardımcı olabilir mi? 2

\n\n\n\n

SOL’un mevcut fiyat seviyesi, 2022’deki en düşük fiyat seviyesine yakın ve bu yıl şimdiye kadarki düşük performansının altını çiziyor. Bu aynı zamanda SOL’ü üçüncü çeyrekte en düşük performans gösteren kripto para birimlerinden biri yapıyor.

\n\n\n\n

Performansı, indirimine rağmen son birkaç ayda azalan bir ilgiyi yansıtıyor. Muhtemelen ağın operasyonlarını etkileyen önceki sorunlardan dolayı. SOL’un yatırımcıların güvenini yeniden kazanması için uzun bir yolu var ve daha küçük bir karbon ayak izi bunu kesmeyebilir.

\n\n\n\n\n\n

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

\n\n\n\n

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

\n\n\n\n

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

\n

\n\t\t\t\t\n\t\t\t\tPost Views:\n\t\t\t\t19\n\t\t\t

\t\t

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Doğrulayıcıları, SOL Yatırımcılarının İyi Kazançlar Elde Etmelerine Yardımcı Olabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!