NFT Bağışı Yaptı, Rekor Ödülü Kazandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On altı yaşındaki Endonezyalı genç Rainier Wardhana Hardjanto, hayır kurumlarına devam eden NFT katkılarından dolayı bir ödül aldı. Endonezya Dünya Rekorları Müzesi (MURI), Rainier’e Endonezya çevresindeki engelli topluluklara yardım etmek için NFT bağışlarını kullanarak yaptığı çalışmalardan dolayı sertifika verdi. Web sitesi ‘Art and Me’ 550 milyon Rp’nin (5.000 dolar) üzerinde bağış topladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Bağışı Ödül Kazandı!

NFT’ler, hayır işleri için para toplamanın iyi bir yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Sonuç olarak, Rainier Wardhana Hardjanto gibi insanlar bunu yaparken büyük başarı elde etmektedir. Bağışçı, web sitesi aracılığıyla Down Sendromlu hayır kurumlarına odaklanarak 5.000 doların üzerinde para topladı. NFT’ler öncelikle Rainier, arkadaşları, engelli topluluklarından sanatçılar ve yerel yetimhanelerden gelen çocuklar tarafından yapılmıştır.

Buna ek olarak, Endonezyalı genç Rainier kendi tablolarından dokuzunu NFT teknolojisini kullanan hayır kurumlarına bağışlamıştır. Toplanan bağışlar, bu Down Sendromlu çocuklar için bir öğrenme merkezi oluşturmaya yönelik kullanılacaktır. Rainer, konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘toplumda sahip olduğumuz mevcut sorunların ve başkalarının hayatlarını iyileştirmeye yardımcı olmak için eşitsizlik açığını nasıl azaltabileceğimizin farkında olmamız önemli’ dedi.

Sanat Hayır Kurumlarına Yardım Ediyor!

Geleneksel sanatın dışında NFT sanatı, kısa sürede dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşma gücü olduğunu kanıtlamıştır. Bu nedenle geçtiğimiz yıl boyunca, Ukrayna’da acı çeken insanlar da dahil olmak üzere, dünya çapında NFT yardım bağışlarının çeşitli nedenlerle seferber edildiğine şahit olduk. Gelecekte bu, insanlara hızlı ve kolay bir şekilde yardım etmenin harika bir yolu olacağa benziyor. Son olarak, Endonezyalı genç Rainier Wardhana Hardjanto, Blockchain teknolojisinin ve NFT topluluğunun hayatları değiştirmesinin mükemmel bir örneği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ukrayna savaşının başlamasıyla beraber, NFT’ler ve Web3 teknolojileriyle milyonlarca bağış topladı. Toplanan bağışların bir kısmıyla savaş malzemeleri alındı. Ayrıca kalan kısımlarıyla halka yardım yapılmıştır. Son olarak yakın zamanda belirtildiği üzere, müze restorasyonları düzenlenmektedir. Ayrıca bu müzenin, kendisine özel NFT koleksiyonu yaratılmıştır. Yardım etmek isteyenler, koleksiyondan parçalar satın almaktadır. Bununla beraber NFT’lerin, birleştirici gücü son dönemde sık sık karşımıza çıkmaktadır. NFT’ler hem kazanç sağlamada hem de yardım etmekte oldukça fazla kullanılmaya başlanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Bağışı Yaptı, Rekor Ödülü Kazandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!