HSBC’den Blockchain Hamlesi – BTCHaber

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojilerine ilgi hemen hemen her sektörden gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kriptoyla ilgili planlarının olmadığını açıklayan HSBC, bu kez otomobil satışında Blockchain teknolojisini kullanacağını duyurdu.

HSBC, Otomotiv Satışında Blockchain Teknolojisini Kullanacak

İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketi HSBC, Contour platformu aracılığıyla Çinli otomobil üreticisi SAIC Motor ile Suudi Arabistan’daki MG otomobillerinin özel acentesi olan Taajeer Group arasında Blockchain abanlı bir ticaret finansmanı işlemi gerçekleştirdi. 

hsbcden blockchain hamlesi

HSBC, Contour Platform ile ortaklık kurdu. Contour, Blockchain teknolojisinin sağladığı merkeziyetsizlikten yararlanarak, finans kaynağını 53 milyar dolar değerinde dijitalleştirmeyi amaçlıyor.

İlginizi çekebilir: Merge Sonrası Yatırımcıların Gözü Kilitlenen ETH’lerde

HSBC, dağıtık defter teknolojisinin kullanılmasının, işlem sürelerini mevcut beş ila on günden 24 saatin altına indirerek ticaret finansmanı sektörünü yenileme potansiyeline sahip olduğunu ifade etti.

HSBC BAE’de küresel ticaret ve finansman başkanı Chaker Zeraiki konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Ölçekli dijitalleştirmemiz, müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmamız anlamına geliyor. Contour ile maliyetleri düşürmemiz, riski azaltmamız ve ticareti hızlandırmamız anlamına geliyor. Bu faydaları otomotiv sektörüne ve Suudi Arabistan’a getirmek, uluslararası bağlantımızın ve ticaret bankacılığındaki küresel liderliğimizin bir ölçüsü.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
HSBC’den Blockchain Hamlesi – BTCHaber
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!