Colorado Artık Bitcoin İle Vergi Ödeme Dönemi Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri hükümetler tarafından benimsenmeye devam ediyor. Colarado artık lider kripto para birimi Bitcoin ile vergi ödeme dönemi başlattı.

Colorado’da Artık Vergiler Bitcoin İle Ödenebilecek

Colarado valisi Jared Polis, yaptığı son açıklamada, Colaroda’da kripto para birimleri ile vergi ödemelerinin gerçekleştirilebileceğini belirtti. Polis açıklamada Colorado’nun dijital para birimini devlet ücretleri ve masrafları için taksit olarak kabul etmek için ana devlete dönüşebileceğini söyledi.

İlginizi çekebilir: MicroStrategy 6 Milyon Dolara 301 Bitcoin (BTC) Daha Aldı

Polis, aynı şekilde hükümet çerçevesi için Blockchain inovasyonunu en erken kullanan devletin, gelişmiş kripto para birimleri ile taksitleri alacağını ve aynı değeri dolar cinsinden devletin deposuna depolayacağını belirtti. Polis açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Colorado’da, birkaç yıldır kripto ve Blockchain geliştirmenin odak noktası olmak için temeller oluşturuyoruz. Bunu Colorado’nun genel gelişim biyolojik sistemin temel bir parçası olarak görüyoruz.

Başlatılan bu yeni uygulama Arizona ve Kaliforniya da dahil olmak üzere farklı eyaletlerdeki milletvekillerinin, onayladığında dijital para birimini sadece ücretlendirme amacıyla değil, eyalet genelinde kabul edilen bir taksit türü olarak kabul edecek düzenlemeler önermesiyle birlikte geldi. Jared Polis daha önce de kripto para birimlerine verdiği destek açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Colorado Artık Bitcoin İle Vergi Ödeme Dönemi Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!