Opera Crypto, Web3 Cüzdanlarını Destekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opera Crypto Browser, ‘Wallet Selector’ adlı bir özellik aracılığıyla MetaMask gibi kripto cüzdanları için destek eklediğini açıkladı. Teknoloji devi, şirketin tarayıcı uygulamasında Web3 yardımcı programını artırmaya çalıştığı için bu girişimi gerçekleştirmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Opera Crypto Web3 Girişimlerine Devam Ediyor!

Opera, büyüyen Web3 özellikli tarayıcılara artan ilgiyi karşılamak istemektedir. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık ekosistemine girmek için Ocak 2022’de beta kripto tarayıcısını piyasaya sürmüştür. Yeni özelliği duyurulmadan önce, Opera’nın Web3 tarayıcısı yalnızca şirket tarafından oluşturulan velayetsiz bir kripto cüzdanını desteklemekteydi. Şirketin son entegrasyonu, üçüncü taraf dijital cüzdanları, özellik aracılığıyla kullanıcılar için kullanıma sunulmuştur. Bu özellik, Opera kullanıcılarının MetaMask gibi tercih ettikleri kripto para cüzdanları için uzantılar yüklemelerine olanak tanımaktadır.

Wallet Selector, dApp etkileşimi ve kripto para birimlerindeki en son haberleri sunan bir haber merkezi olan Crypto Corner gibi özelliklere ekleyerek Opera için Web3 yardımcı programı olarak çalışacaktır. Wallet Selector’un asıl amacı, kullanıcıların belirli bir dApp veya web sitesi ile etkileşime geçmek istedikleri cüzdanlarından hangisi olduğunu sorunsuz bir şekilde seçebilmeleridir. Kullanıcılar artık ayarlara girmeye gerek kalmadan doğrudan tarayıcı adres çubuğundan cüzdanları arasında seçim yapabilecektir.

Yeni özellik, MetaMask gibi cüzdanlar için Ethereum’un çok beklenen Merge’sinin gerçekleşmesiyle aynı hafta içinde gerçekleşmiştir. Merge, muhtemelen kriptoda gerçekleşen en büyük olaylardan biridir. Ayrıca Ethereum’un yoğun enerji çalışma kanıtından daha verimli bir hisse kanıtı ağına geçtiği anlamına gelmektedir. Opera Kripto Ekosistem Lideri Susie Batt konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Merge, kripto tarihindeki en önemli teknolojik güncellemedir. Ayrıca Opera Crypto Browser, bu değişime gerçekten hazır olan tek tarayıcıdır’ dedi.

Cüzdan Desteklerinin Önemi!

Son dönemde artan kullanıcı sayısıyla beraber, cüzdan özellikleri oldukça önem kazanmaktadır. Cüzdanların kendi içerisinde ki özellikler, kullanıcıların başka sitelerde rahat hareket etmesine yardımcı olmaktadır. Bu kullanıcılar zaman içerisinde rahat kullanıma sahip olan cüzdanları tercih etmektedir. Her sitede rahat bir şekilde kullanılan cüzdanlar, güvenlik konusunda şüpheye düşürüyor. Bu sebeple güncellemeler ağır devam ediyor.

Son dönemde artan hack olayları sebebiyle yatırımcılar ve geliştiriciler, çok dikkatli hareket etmektedir. Bundan dolayı geliştiriciler, ilk olarak ağır ama daha güvenli çalışmalara yoğunlaşmaktadır. Gelişen NFT sektörü birçok hack olayıyla karşı karşıyadır. Bununla beraber yatırımcılar en çok güvenli cüzdan özelliklerine dikkat etmektedir. Bu da hem popüler hem de aktif gelişen cüzdanlara eğilimi sağlamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera Crypto, Web3 Cüzdanlarını Destekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!