Biden Yönetimine Dev Kripto Madencilik şirketinden Ilk Yanıt Geldi: Düzenleyiciler Teşvik Etmeli…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasaları yaklaşık bir yıldır düşüş eğiliminde hareket ederken, Mayıs ayından bu yana neredeyse kan ağlıyor. Mayıs ayında gelen düşüşler sonrasında bir türlü tam anlamıyla toparlanmayan kripto para piyasası, böylece kripto para madencilerini de çok ciddi anlamda etkiledi. Bununla birlikte madencilikte kullanılan enerji türü yeniden gündeme gelmeye başladı ve en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital’in CEO’su Fred Thiel’den, Biden yönetiminin yayılmadığı kripto madenciliği raporuna kritik bir yorum geldi.

MARATHON DIGITAL CEO’SU “YENİLENEBİLİR ENERJİ TEŞVİĞİ” TALEP ETTİ

MARATHON DIGITAL CEOSU YENILENEBILIR ENERJI TESVIGI TALEP ETT

Ethereum (ETH) ağındaki Merge güncellemesinden sonra PoW ve PoS sistemleri daha fazla kıyaslanmaya başladı. ETH ağında bu geçiş sonrası enerji tüketiminin %99,9 oranda azalacağı tahmin ediliyor. Konu hakkında yorum yapan Marathon Digital’in CEO’su Fred Thiel, Beyaz Saray ve Teknolojileri Politikaları Ofisi tarafından yayımlanan kripto para madenciliği raporuyla ilgili konutşu. Thiel açıklamasında, düzenleyicilerin yenilenebilir enerjiyi teşvik eden adımlar atması gerektiğini dile getirdi.

“ZARAR VERMEKTEN ÇOK ORTAK YAŞAMI DESTEKLİYORUZ”

Thiel yaptığı açıklamada “Biz bu işi sayaç bazlı düşünmüyoruz. Diğer madenciler gibi sadece şebekeden enerji alıp tüketicilerle yarış halinde olan bir şirket değiliz. Zarar vermekten çok, ortak yaşamı destekleyici şekilde çalışıyoruz… Bu yüzden madenciler için yenilenebilir enerji teşviğinin verilmesini daha doğru buluyoruz. Eğer siz bunu yaparsanız madenciler de mutlaka bu noktaya gelecektir” dedi.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Biden Yönetimine Dev Kripto Madencilik şirketinden Ilk Yanıt Geldi: Düzenleyiciler Teşvik Etmeli…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!