Inter, sponsorluk ödemesi gelmezse DigitalBits’in logosunu formalardan kaldıracak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan futbol kulübü Inter, sezon başında kripto para şirketi DigitalBits ile bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Anlaşma kapsamında şirket, Inter’in ana forma sponsoru olacaktı. Benzer bir anlaşma, DigitalBits ve Roma arasında da yapılmıştı. Fakat anlaşmanın imzalanmasından kısa bir süre sonra Inter, DigitalBits’den sponsorluk ödemesini alamamaya başladığını açıkladı.  

Aktarılan detaylara göre; dünyaca ünlü futbol takımı, DigitalBits’in logosunu sponsorluk ödemelerinin 2023’ün ocak ayına kadar gelmemesi durumunda formalarından kaldırma kararı aldı. Kulübün, Dünya Kupası’ndan döndükten sonra yoluna ana forma sponsoru olmadan devam edebileceği kaydedildi. Inter’in, yeni bir sponsor bulamazsa sezonun geri kalanına sponsorsuz veya bir bağış sponsoru ile devam edebileceğinin de altı çizildi. 

DigitalBits’in, finansal koşullar nedeniyle borcunu ödemeyecek hale gelerek temerrüde düşmesi halinde Inter’in DigitalBits logolarını maç günü formalarının ön kısmından kaldıracağı bildirildi.

Inter, yeni bir ana sponsor aramaya devam ediyor 

Öte yandan; Inter, halihazırda DigitalBits’in yerini alacak yeni bir ana sponsor aramaya devam ediyor. Ana sponsor bulunamaması durumunda kulübün, sezonun kalanına sponsorsuz ya da bir bağış sponsoru ile devam edeceği ifade ediliyor. Benzer bir durumu, daha önce İspanyol futbol kulübü Barcelona’nın da yaşadığı ve formasının önüne UNICEF’in logosunu koyarak sezona devam ettiği de biliniyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Inter, sponsorluk ödemesi gelmezse DigitalBits’in logosunu formalardan kaldıracak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!