Yuga Labs, Yıl Sonuna Kadar Yeni Koleksiyonu Piyasaya Sürecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakın zamanda sızdırılan belgelere göre Yuga Labs, 2022’nin sonuna kadar yeni NFT koleksiyonunu piyasaya sürecek. Yeni NFT koleksiyonunun Mecha Apes olduğu açıklandı. Ayrıca yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Yuga Labs, koleksiyonu başlatmak için Metaverse’te 50 milyon dolar nakit ve 100.000’den fazla sanal arazi parçası toplamayı beklemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yuga Labs ve NFT Koleksiyonları

Şirketin NFT alanında iyi bir sicili bulunmaktadır. Şirket, NFT hayranları tarafından ‘Otherdeeds for Otherside‘ NFT koleksiyonu olarak bilinen, satılmış Metaverse arazi parçalarıyla daha önce dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yuga Labs, her bir NFT’sini tapu başına 6000 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatıyla satarak 600 milyon dolardan fazla gelir elde etmiştir. Tapu satışından bu yana, Otherdeeds NFT’leri en düşük fiyatı olan 2700 dolara geriledi. Kripto piyasası çöküşü ciddi bir şekilde fiyat düşüşüne sebep oldu. Bununla beraber NFT pazarı da düşüş yaşamıştır. Ayrıca şu anda, 2021’deki en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 99 düşüş kaydetmiş durumdadır.

İnternette Mecha Apes ile ilgili bilgiler şu anda sınırlıdır. Ancak NFT koleksiyonu olan Mecha Apes hakkındaki bilgiler NFT hayranları tarafından yavaş yavaş açığa çıkarılmaktadır. Yuga Labs, Otherdeeds sanal gayrimenkul parçalarını, Metaverse oyuncularının sanal olarak aynı yerde etkileşime gireceği sanal alanlar olarak adlandırır. Eylemlerdeki etkileşimler, oyuncu sayısıyla sınırlı olmayacak canlı ve doğal sesli sohbetleri içermektedir. Bu üst düzey deneyim oyunları, yapay zeka ile desteklenmektedir.

Birçok Metaverse hayranı Twitter’da Yuga Labs’ın sanal alanda bir oyna kazan oyunu başlatmayı planladığını söylemektedir. Ayrıca Otherdeeds NFT topraklarının, oyunu desteklemek için kullanılmasının beklenmektedir. Hayranlara göre, araziler ve diğer koleksiyonlar oyuncuların takas edebileceği oyun içi öğeler olacak. Yuga Labs genelde gizli çalışan bir NFT geliştiricisidir. Ancak mart ayındaki bağış toplama sırasında şirket, plan ve fikirlerin yol haritasının ön izlemesini paylaşmıştır. Bir a16z tarafından yönetilen bağış toplama etkinliğinde, 450 milyon dolardan fazla para topladı. Ayrıca şirket o dönemde 4 milyar dolar değerleme kazandı.

Sektörün En Popüler Şirketi!

Yuga Labs, şimdiye kadarki en yüksek işlem hacmine sahip havuz olan Meebits ve CryptoPunks gibi diğer ünlü koleksiyonların satın alma haklarını alarak NFT alanına liderlik ediyor. Şimdiye kadar, Otherdeeds Metaverse arazisinin hacmi, diğer NFT koleksiyonlarına kıyasla en yüksek hacimlerden biridir.

Şirketin NFT alanını nasıl etkileyeceğinin kaba bir resmini elde etmek için yalnızca geçmiş performansından projenin geleceği hakkında fikir yürütmek mümkündür. NFT hayranları, şirketin koleksiyonunu ve beklenen Metaverse oyununu piyasaya sürmesiyle daha net bilgilere sahip olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yuga Labs, Yıl Sonuna Kadar Yeni Koleksiyonu Piyasaya Sürecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!