Lorr, Perakendecilere Özel Metaverse Deneyimini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 çözümleri sağlayıcısı Lorr, sanal ekosisteme hikaye anlatımını dahil ederek perakendeciler için bir Metaverse deneyimi başlattı. Firma, Web2’den Web3’e sorunsuz bir geçiş sağladığı için markalar için bir Web3 ağ geçidi olarak yorumlanmaktadır. NFXhaber olarak, bu girişimin detaylarını sizin için derledik.

Lorr, Metaverse Deneyimini Başlattı!

Perakendecilere özel yeni başlatılan Metaverse deneyimi, lüks moda markaları için sanal dünyaya özel erişim sunacaktır. Yetişkin Amerikalıların yüzde altmışından fazlasının Metaverse’e katılmış veya girmeyi planlıyor olduğu raporlarla ortaya koyulmuştur. Bununla beraber, ekosistemin potansiyeli gün geçtikçe artmaktadır. Aynı metrik, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki insanlar arasında internetin evrimi algısına çok benzemektedir. Bu, Metaverse’ün başka bir dönüşümü olduğu anlamına gelir. Ayrıca Lorr, sanal alanda e ticaret lüksünü yeniden tanımlamak için kendisini lider platform olarak konumlandırmaya çalışmaktadır.

Lorr CEO’su Nova Lorraine, Metaverse’ün mevcut teknolojik devrimlerden biri olduğunu belirtti. Firma şimdi yeni gerçeklikleri geliştirmeye odaklanmıştır. Lorr platformundaki kullanıcılar, sanal bir ortamda sürükleyici bir şekilde etkileşim kurabilmektedir. Ayrıca Metaverse, moda dünyasında son dönemde gerçekleşen büyük olaylardan biridir. Yeni nesil tüketiciler için alışveriş deneyimini yeniden tanımlanmaktadır. Bunun için trilyon dolarlık bir pazara ulaşma potansiyeline sahiptir.

Lorraine, deneyime değer bir şey olduğu için artık çevrimiçi alışverişi benimseme zamanının geldiğini de belirtmiştir. ABD merkezli şirket, adını kurucularının perakende ve gayrimenkul geçmişinden alıyor. Lorr, markanın Web2’den Web3 ekosistemine geçişinde köprü olmayı hedefler. Ayrıca firma bağımsız perakendeciler, kadın girişimciler ve diğer gruplar gibi yetersiz hizmet alan iş topluluklarının ihtiyaçlarına odaklanmayı hedeflemektedir.

Moda ve Metaverse

Markaların Metaverse’e dahil etmek için operasyonlarında köklü değişiklikler yaptığı bilinmektedir. Ancak Metaverse’ün markaların alaka düzeylerini elde etmelerine yardımcı olup olamayacağı büyük bir soru işaretidir. Bunun cevabının çözülmesi zaman alacaktır. Ayrıca Metaverse kavramı hala tam olarak oluşturulamamıştır. Ancak, şüphesiz lüks moda ve Metaverse bir yol ayrımındadır. Analitik firması Statista’ya göre, lüks moda endüstrisinin 2031 yılına kadar 278 milyar dolarlık pazar değerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Acumen Research’e göre, Metaverse için öngörülen pazar büyüklüğü 2030 yılına kadar 1,8 trilyon dolardır.

Bu Metaverse’ün, markaların göz ardı etmeyi göze alamayacağı büyük bir pazar beklentisi olduğunu göstermektedir. Birçok popüler marka, alaka düzeyini oluşturmak ve sanal alandaki fırsatlar için kendilerini konumlandırmak için Metaverse’ü kullanıyor. Genç nesil teknoloji meraklısı tüketiciler, şirketlerin Metaverse hareketini etkilemektedir. Gucci, Versace, Fortnite ve Louis Vuitton gibi popüler markalar, ürünleriyle dijital dünyada yer almaktadır. Sonuç olarak, markalar genç kitleler için Metaverse’den faydalanmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lorr, Perakendecilere Özel Metaverse Deneyimini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!