Piyasa Analiz: Ripple (XRP) %8 Yükselirken, Bitcoin (BTC) Haftalık En Düşük Seviyelere Düşerek Şaşırtmaya Devam Ediyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

XRP ve ATOM, son 24 saat içinde önemli kazanımlar elde eden çok az sayıdaki daha büyük sermayeli alternatifler arasında yer alıyor. ETH, Birleştirme sonrasında kaymaya devam ediyor.

Bitcoin, 19.000 doların biraz üzerinde bir haftalık düşük bir grafik çizmek için imrenilen 20.000 doların altına düştü.

Ethereum, iki gün önceki Birleşme uygulamasından sonra da mücadele etmeye devam ediyor ve 1.450 doların altına düştü. Buna karşılık Ripple, günlük yaklaşık %8 arttı.

Bitcoin’in Haftanın En Düşük Seviyesinde

Trend 13 Eylül’de değiştiği için son birkaç gün, birincil kripto para birimine pek iyi davranmadı. O zamanlar, varlık günler içinde 3.000 doların üzerinde kazanç elde ettikten sonra 23.000 doların üzerine çıktı ve 23.000 dolara yaklaştı.

Bununla birlikte, BTC yörüngesini oldukça şiddetli bir şekilde tersine çevirdi ve ABD TÜFE rakamları sadece acısını yoğunlaştırdı. Çıkışlarından sadece birkaç saat sonra, Bitcoin kendisini 20.000 doların üzerinde kalmak için mücadele ederken buldu.

İlk başta bu seviyeyi korusa da, er ya da geç bu seviyenin altına inmesi neredeyse kaçınılmazdı. Bu, ilk olarak 14 Eylül’de gerçekleşti ve bu hattı hemen geri alamayınca BTC, bunun altında kaldı.

Varlık 19.300 dolara düştüğü için son 24 saat daha fazla acı getirdi, 9 Eylül’den bu yana en düşük fiyat pozisyonu. Şu anda birkaç yüz doları toparlamasına rağmen, BTC hala 20.000 doların altında ve piyasa değeri 400 milyar doların altında sıkı oturuyor.

xrppiyasa analiz: ripple (xrp) %8 yükselirken, bitcoin (btc) haftalık en düşük seviyelere düşerek şaşırtmaya devam ediyor! 3

XRP Gösteriyi Çaldı

ABD TÜFE rakamlarının açıklanmasından bu yana alternatif paralar da zarar gördü, ancak Ethereum Birleşmesinin tamamlanmasının piyasaya bir miktar rahatlama getirebileceğine dair birçok (yanlış) umut vardı.

Etkinlik sonunda Perşembe günü gerçekleşti ve ETH ilk başta 1.600 dolar civarında sakin kaldı. Ancak saatler sonra, ikinci en büyük kripto para 1.500 doların altına düştü ve bugün erken saatlerde 1.400 dolara düşmeye devam etti. Aslında, ETH şimdi de günlük ölçekte kırmızıdaki daha büyük birkaç alt arasında yer alıyor.

Buna karşılık, BNB, ADA, DOT, DOGE ve TRX biraz yeşil renktedir. XRP, %7,5’lik devasa bir artışla diğer tüm ilk 10 alt’tan daha iyi performans gösterdi. Sonuç olarak, XRP 0,35 doları gördü.

ATOM ve LINK de günlük olarak çok fazla değer kazandı, sırasıyla %9 ve %5. Kripto pazarının günde yaklaşık 20 milyar dolar eklemesine yardımcı oldular, ancak metrik hala 1 trilyon dolarlık çizgiden çok uzakta.

xrppiyasa analiz: ripple (xrp) %8 yükselirken, bitcoin (btc) haftalık en düşük seviyelere düşerek şaşırtmaya devam ediyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
26

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Ripple (XRP) %8 Yükselirken, Bitcoin (BTC) Haftalık En Düşük Seviyelere Düşerek Şaşırtmaya Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!