Epic Games, İlk NFT Oyununu Listeledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epic Games kendi pazar yerinde ilk Web3 destekli NFT oyununu piyasaya sürdü. Gerçekleştirilen açıklamalara göre, Mythical Games’in bir milyondan fazla oyuncuya sahip Blankos partisi ilk kez başlatılacaktır. Ayrıca Epic Games, geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamayla NFT oyunlarıyla piyasayı çeşitlendireceğini belirtmişti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Epic Games, Mythical Games’i Piyasaya Sürdü!

Mythical Games, başlatılmadan önce bazı finansman turlarıyla 150 milyon doların üzerinde para topladı. Dijital varlık oyunu daha önce ana akımı hedeflerken Blankos Block partisini düşünmekteydi. Guitar Hero, Word of Warcraft, Call of Duty ve Skylanders gibi seriler geliştirmiş oyun gazileriyle çalışmayı hedeflemektedir. Aralık 2020’de açık beta ile piyasaya sürüldükten sonra, Web3 NFT tabanlı oyun başlığı web sitesinde mevcut hale geldi. Haziran ayının başlarında şirket, Blankos’un çok oyunculu evreninde bir milyondan fazla kullanıcı topladığını açıkladı.

Stüdyo, haziran ayında Epic Games mağazasında bu yıl sabitlenen ücretsiz oyun başlığını geliştireceğini duyurmuştur. Ancak hem basın hem de kullanıcılar için bu tür bir oyunun piyasaya çıkan ilk tür olup olmayacağı belirsizdi. Web tasarımcısı oyuncak kültüründen ilham alan Blankos Block Party, kullanıcıların renkli bir sanal platformda iş birliği yapmasına ve oynamasına izin vermektedir. Oyunda, aksesuar ve tasarımlar da dahil olmak üzere, oyunun pazar yeri aracılığıyla alınıp satılabilen benzersiz bir öğe grubunu temsil etmek için NFT’ler kullanılmaktadır. Bununla birlikte, oyun için NFT şart değildir. Oyun, piyasaya sürülmesinden bu yana marka ve sanatçı ortaklarını etkinliklere dahil etmiştir.

Mythical Games, Mağazanın İlk NFT Tabanlı Oyunu Oldu!

Epic Games mağazası, 2021’de 194 milyondan fazla kullanıcı topladığını açıklamıştır. Şimdilerde, ana rakibi Valve’in steam pazarından önce Web3 oyunlarına yatırım yaptı. Valve Steam daha önce kripto ve NFT kullanan oyunları yayınlayamayacaklarını belirtmişti. Buna karşılık, Epic Games’in kurucusu ve CEO’su Tim Sweeny, bir tweet paylaştı. Tweet’te, mağazanın Blockchain teknolojisini kullanan oyunları memnuniyetle karşılayacağını açıkladı. Bununla birlikte ‘şartlarını açıklamalı, yasalara uymalı ve uygun gruplar tarafından yaş derecesine sahip olmalıdırlar’ dedi.

Epic Games mağazası, Microsoft ve Mac üzerinde çalışan oyunlar için sanal bir mağazadır. Dijital tabanlı kuruluş, mağazayı 2018’de bağımsız bir başlatıcı ve web sitesi olarak başlatmıştır. Blankos Block partisi, stüdyonun EOS üzerine kurulu platformunda çalışmaktadır. Io Blockchain protokolü olarak bilinmektedir. Ancak önde gelen NFT ağı olan Ethereum’a bağlıdır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Epic Games, İlk NFT Oyununu Listeledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!