En Büyük İkinci İş Kanıtı Blockchain Ağı Dogecoin Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum, kısa bir süre önce başarılı bir şekilde hisse kanıtı Blockchain ağına geçiş yapmıştı. Ethereum’un bu hamlesinin ardından en büyük iş kanıtı Blockchain ağı Dogecoin oldu.

Dogecoin, En Büyük PoW Blockchain Ağlarından Birisi

Ethereum’un Merge yükseltmesi sonrasında hisse kanıtına (PoS) geçmesiyle birlikte, Dogecoin şu anda sahip olduğu piyasa değeri ile en büyük ikinci iş kanıtı Blockchain ağı oldu. Meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) şu anda 7.8 milyar dolar piyasa değerine sahip.

en buyuk ikinci is kaniti blockchain agi dogecoin oldu 2

Dogecoin’in ikinci olduğu PoW listesinde elbette ki ilk sırada 375 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin (BTC) yer alıyor. Ethereum’un en belirgin hard fork’larından birisi olan Ethereum Classic ise üçüncü sırada listede yer alıyor. Litecoin ve Monero ise sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada.

İlginizi çekebilir: Ethereum PoW Fork’unda Bazı Sorunlar Yaşanıyor
Dogecoin PoS’a Geçiş Yapabilir

Geçtiğimiz Eylül ayında, Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, Dogecoin topluluğunu hisse kanıtına geçmeye çağırmıştı. Buterin’in bu çağrısı sonrasında topluluk bu geçişi tartışmaya başlamıştı.

Ağustos 2021’de Dogecoin Vakfı’nın danışma kuruluna Buterin’de dahil olmuştu. Yine geçtiğimiz Aralık ayında Dogecoin Vakfı, yol haritasına hisse ispatını da dahil etti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
En Büyük İkinci İş Kanıtı Blockchain Ağı Dogecoin Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!