Binance, Ukrayna merkezli süpermarket zinciriyle ortaklık kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası Binance, cuma günü yaptığı açıklamada Ukrayna merkezli süpermarket zinciri VARUS ile ortaklık kurduğunu ve Binance Pay Cüzdanı aracılığıyla market alımları için kripto para birimi ödemelerini etkinleştireceğini duyurdu.

VARUS, ülkede 28 şehirdeki 111’den fazla şubesiyle Ukrayna’nın en büyük şirketlerinden biridir. Şirket, ortağın hemen ardından müşterilerinin Ukrayna’da 9 şehirde anında kripto para ödemesi yapabileceğini ve hızlı teslimata erişebileceğini söyledi. Söz konusu 9 şehir ise Kiev, Dnipro, Kamianske, Kryvyi Rih, Zaporizhzhia, Brovary, Nikopol, Vyshhorod ve Pavlograd.

Şirketler ayrıca, VARUS Teslimat programından 500 UAH değerinde herhangi bir şey sipariş eden ve Binance Pay ile ödeme yapan müşterilerin, 100 UAH ile ödüllendirileceği bir “ödül fonu promosyonu” da duyurdu.

Whitepay adlı Ukraynalı bir POS ve kripto ödeme şirketi, bir ay önce Ukraynalıların kripto para birimiyle elektronik ve çeşitli ürünler satın almalarını sağlayan yeni bir program başlatmıştı.

6-9 Eylül tarihlerinde Ukrayna’da düzenlenen bu yılki Kiev Teknoloji Zirvesi’ne katılan Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin, “Ukrayna bir sonraki Web3 merkezi olabilir,” ifadelerini kullanmıştı.

“Vatandaşları bu teknolojiyle aktif olarak ilgileniyorsa ve gelişimine büyük katkıda bulunmaya karar verirse, bir ülke Web3 merkezi haline gelebilir. Ukrayna’nın da bunu yapacak kapasitesi ve kararlılığı var.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Ukrayna merkezli süpermarket zinciriyle ortaklık kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!