Rarible, Immutable X ile Oyun NFT’leri için Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta, popüler NFT pazarı Rarible, Immutable X entegrasyonunu açıkladı. Ortaklık artık kullanıcıların Immutable X üzerine kurulu oyun NFT’lerini doğrudan pazarda satın almalarına ve satmalarına olanak tanıyacaktır. Gods Unchained’den Illuvium’a kadar koleksiyoncular yeni bir ticaret deneyimini deneyecekler. Ayrıca ortaklık neticesinde gerçekleşecek olan bütün işlemler ücretsiz olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Rarible, Gassız ve Karbon Nötr NFT’ler!

13 Eylül’den itibaren, NFT pazar yeri Rarible kullanıcıların ticaret deneyimleriyle ilgili bir güncelleme alacağıı açıkladı. Açıklamalara göre platform, başka bir ticaret platformu olan Immutable X ile güçlerini birleştirdi. Ortaklık kapsamında ilk amaç oyun NFT’leri olarak belirtilmiştir. İkisi platformda, Immutable X üzerine kurulu oyun içi varlıklar için NFT ticaretini kolaylaştıracaktır. Ek olarak, kullanıcılar Rarible pazarı aracılığıyla karbon nötr bir çözümün kullanırken herhangi bir işlem ücreti ödemeyecektir. Immutable X, Rarible ile olan ortaklıkları kapsamında yeni bir karar verdi. Yeni bir promosyon düzenleyen platform, Rarible aracılığıyla NFT ticareti yapan tüm koleksiyoncular için iki kat IMX ticaret ödülü teklif etti.

Immutable’ın Kurucu Ortağı Robbie Ferguson ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘misyonumuz, dijital mülkiyeti kitlelere ulaştırmak. Ayrıca herkese varlıklarına tam olarak sahip olma hakkını sağlamaktır. Rarible ile ortaklığımız, bunu başarmak için ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. Immutable X, bunu yalnızca e posta ile sorunsuz bir cüzdan kurulumu aracılığıyla mümkün kılacaktır. Ayrıca kullanıcıları MetaMask ve diğer cüzdan türlerini öğrenmenin karmaşıklığından kurtaracaktır’ dedi.

NFT’ler ve Oyun Sektörü

Bugünlerde, Blockchain teknolojisiyle her zamankinden daha fazla ilgilenen oyuncu bulunmaktadır. Bununla beraber neden olarak NFT’lerin, oyun içi varlıklara gerçekten sahip olmaya ve bunları takas etmeye izin veren ilk teknoloji çözümü olması neden gösteriliyor. Bu nedenle, oyun NFT’lerinin de yükselişte olması şaşırtıcı değildir. DappRadar’dan gelen veriler, oyun etkinliğinin tüm benzersiz aktif cüzdanların yüzde 52’sinden fazlasını temsil ettiğini göstermiştir.

Son dönemde NFT’lere olan ilgi her ne kadar azalmış olsa da oyun NFT’leri halen oldukça revaçtadır. Bu oyun NFT’leri NFT olmanın avantajlarından oldukça faydalanmaktadır. Oyun sektörünün gelişimiyle beraber bu talepler daha da aratacaktır. Ayrıca son dönemde Web3 alanına sayısız oyun şirketi geçiş yapmaktadır. Teknoloji devleri tek tek araştırmalarını derinleştirdiklerini açıklıyor. Dahası devletler bile şu anda bu teknolojinin kullanım alanlarını araştırmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rarible, Immutable X ile Oyun NFT’leri için Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!