Ethereum’un son iş kanıtı bloğunda oluşturulan NFT, 50 bin dolara mal oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto tarihinin en önemli teknolojik güncellemesi olarak kabul edilen Etherem Merge, kısa bir süre önce başarıyla gerçekleşti. Yükseltme sonrası Ethereum ağı, resmi olarak ‘iş kanıtı (PoW)’ modelinden çok daha az enerji tüketimine neden olan ve çok daha verimli ‘hisse kanıtı (PoS)’ modeline geçiş yaptı. VanityBlocks ise Ethereum’un son ‘iş kanıtı (PoW)’ bloğunda 50 bin dolarlık ‘gas’ ücretiyle yeni bir NFT oluşturdu. “The Last PoW Block” isimli NFT’nin, bloktaki tüm alanı dolduracak kadar büyük olduğu belirtildi.  

Aktarılan detaylara göre; oluşturulan NFT, NFT pazar yeri OpenSea’de açık artırmaya çıkarıldı. VanityBlocks’un kurucusu MonkeyOnTheLoose, “15537393” numaralı son ‘iş kanıtı’ bloğunda oluşturulan NFT’nin tarihin bir parçası olduğuna işaret etti. Dijital varlık, açık artırmada şimdiden 16 bin 118 dolarlık bir teklif aldı.  

Ethereum’un ilk ‘hisse kanıtı’ bloğu da bir NFT’ye ev sahipliği yapmıştı 

Öte yandan, Ethereum’un ‘hisse kanıtı’ modeline geçişinden sonraki ilk NFT de tarihe geçmek isteyen bir kullanıcı tarafından tam 36 ETH karşılığında oluşturulmuştu. Bu tutarın, oluşturulduğu andaki Ether değerinde yaklaşık 60 bin dolara karşılık geldiği kaydedilmişti. Oluşturulan NFT’nin görselinde bir panda yüzü tasvir edilmişti. NFT’ye ayrıca, ‘geçiş’ ve ‘dönüşüm’ anlamlarına gelen “The Transition” adı verilmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un son iş kanıtı bloğunda oluşturulan NFT, 50 bin dolara mal oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!