Craig Wright, Bitcoin’in kurucusu olduğuna ilişkin iddiaları yineledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avustralyalı bilişim uzmanı ve iş adamı Craig Wright, Bitcoin’in geliştiricisi olduğuna ilişkin iddiaları yineledi. Wright, 2015 yılından bu yana popüler kripto para biriminin arkasındaki gizemli isim olan Satoshi Nakamoto’nun kendisi olduğunu iddia ediyordu. Kripto tutkunları ise bu iddiaya inanmamış ve Wright’tan iddiasını kanıtlamasını istemişti. İnsanları Bitcoin’in mucidi olduğuna inandırmak uğruna yaptığı sayısız başarısız girişimden sonra Wright, artık iddiasını kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçti.  

Aktarılan detaylara göre; Wright, Norveç’teki bir mahkemede Nakamoto’nun hesabına erişimi olan tüm özel anahtarları bir sabit diske attıktan sonra sabit diski yok ettiğine işaret etti. Açıklamada söz konusu sabit diskin, Wright’ın Satoshi Nakamoto olduğunu ispatlayan tek kanıt olduğunun da altı çizildi.  

Craig Wright, Nakamoto olduğunu kanıtlamak için geleneksel yolları denedi 

Öte yandan; Craig Wright, sabit diski özel anahtarlara duyulan ihtiyaca ilişkin argümanı güçlendirmek istemediği için yok ettiğini belirtti. Ünlü isim; akademik başarıları, kariyeri, aldığı patentler ve 100’den fazla kişiyle kurduğu bağlantılar gibi geleneksel yollarla Satoshi Nakamoto olduğunu kanıtlamaya çalıştı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Craig Wright, Bitcoin’in kurucusu olduğuna ilişkin iddiaları yineledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!